• 瀏覽: 65,839
  • 回覆: 235
  • 追帖: 6
+7
關香港咩事?

引用:
原帖由 樹上芳香的牛牛 於 2017-9-12 09:07 PM 發表

有啲矛盾喎?除非蟲蟲冇力游。
冇安全設施的話,上中下前後左右,除左下面前門外,其他全部冇問題。

引用:
原帖由 keigohgoh 於 12-9-2017 21:06 發表

IT男,加上外表平庸,唔係上網識仲有乜其他方法識女仔吖……
識唔到異性真係有咁重要? 係咪應該諗下點樣改善一下自己既圈子
同溝通能力, 平庸還平庸, 起碼叫五官健全, 四四正正一個正常人嘛

不過講都係無用架啦, 性格偏向毒L, 仍然都係偏毒L
無咁樣性格既人, 亦都無咁既騙子出現

咁多錢不如搵人買起佢,最多坐監 / 同歸於盡!有仇不報非男人!

外型差好遠

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2017-9-12 05:11 PM 發表
色字頭上一把刀,真係一啲都冇講錯!

內地手機軟件「WePhone」開發者蘇享茂本月7日凌晨跳樓自殺身亡,他在網上留下一封「遺書」被曝光,稱在婚戀網站認識 ...
香港廢青唔死都無L用

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2017-9-12 05:11 PM 發表

內地手機軟件「WePhone」開發者蘇享茂本月7日凌晨跳樓自殺身亡,他在網上留下一封「遺書」被曝光,稱在婚戀網站認識 ...
一千萬 加間屋 又唔係多, 抵玩啦⋯⋯ 冇錢唔玩唔洗死吧!

做乜唔殺條女先

引用:
原帖由 Evok 於 2017-9-12 09:15 PM 發表

識唔到異性真係有咁重要? 係咪應該諗下點樣改善一下自己既圈子
同溝通能力, 平庸還平庸, 起碼叫五官健全, 四四正正一個正常人嘛

不過講都係無用架啦, 性格偏向毒L, 仍然都係偏毒L
無咁樣性格既人, 亦都無咁 ...
條女睇啲相真係幾索,毒L被騙都好正常,問題係被騙到乜嘢程度先至識斬纜囉!玩得起嘅花點錢冇所謂,玩到連命都冇埋就太慘!!

謝謝分享

外表真係一朵鮮花

引用:
原帖由 做乜很 於 2017-9-12 08:22 PM 發表

你都係大陸人生嘅後代,你真係好搞笑
毒果/01 8字真言:笑吓可以,認真就免
我都唔信毒果,不過我上面所講,係我個人經驗,真係我身邊d朋友,娶咗大陸女人都無咩好下場

引用:

張無忌媽媽殷素素臨死前向兒子張無忌說道:“孩兒,你長大了之后,要提防女人騙你,越是好看的女人,越會騙人。”

黑吃黑姐
大陸質素係咁上下啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]