• 瀏覽: 65,866
  • 回覆: 235
  • 追帖: 6
+7
翟欣欣

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2017-9-12 10:44 PM 發表

我識好多內地有子女失婚婦,離婚乜春都無,香港離婚要比贍養費,所以大6離婚率極高
香港條成蟲咁有米都冇俾啦屌

一面之詞,說不定只是"天使愛過界"的結局  

引用:
原帖由 午餐上的腳毛 於 2017-9-12 10:46 PM 發表

香港條成蟲咁有米都冇俾啦屌
正式結婚離婚時一定要比,我朋友離婚咪月月清,乜成蟲有結咩

等啲港男仲咁鍾意國產女 個個都咁毒 上左身有排受

咁都叫美女

屌完就算  唉

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2017-9-12 05:11 PM 發表
色字頭上一把刀,真係一啲都冇講錯!

內地手機軟件「WePhone」開發者蘇享茂本月7日凌晨跳樓自殺身亡,他在網上留下一封「遺書」被曝光,稱在婚戀網站認識 ...
黎個女仔應該用黎種方法欺騙過好多男仔,正所謂食開番尋味!個男仔沉醉美色誘惑之中,就算人地話個女係騙子,你話個男仔會聽嗎?有時真係睇下自己條件,不是祗懂麻木將感情投放入去!

大陸妹,算吧,鄧城城擔心

引用:
原帖由 fb4087591 於 2017-9-12 10:41 PM 發表

中!
感情系北方佳麗揾錢嘅工具!
唔止係強國女人, 有D強國男人ㄧ樣咁衰, 騙感情騙錢, 依加好多港女北上揾對像, 上面咁多強國帥哥小鮮肉, 港女好容進入圈套, 被騙金錢和身體!

引用:
原帖由 tamseelok 於 2017-9-12 06:23 PM 發表
係唔係大陸女人?講咗好多次大陸女人既8字真言:玩下可以,長久就免
你又吾好咁歧視人,好多大陸女人都好好的,吾通香港無衰女人同衰男人?衰人無分國藉同地區的。

大陸女人,一般會將個男人渣乾渣淨
我講係d錢

大陸妹玩下好喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]