• 瀏覽: 5,566
  • 回覆: 32
為何??你見識過以前啲童黨就明嘞,不過而家係升級版,唔打盲毛打政府啫。。

為何下一代人凌駕呢一代人,狗便話未來係佢地嘅。正確係佢地嘅係未來到,即不是現,請佢地等到未來才作主啦。

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2017-9-11 02:43 PM 發表
原因好簡單
唔夠人叻咪起圍牆唔比人黎lor

山中冇老虎咁咪猴子稱大王lor

e.g. CU港生同CU大6生, 1用英文鬥咀, 高下立見, 實力見底
城邦人咁膠質,讀完大學比份咩工你做?....

年青人口慷慷!搞港獨,如有個團體話支持,送d軍事武器比佢,肯定即腳軟。。冇用得把口死廢青

引用:
原帖由 johntt 於 2017-9-11 02:47 PM 發表
香港地有二樣生意係無本生利嘅,第1係反共,第2係呃神騙鬼,老番睇嘢同我哋真係唔同嘅
x 2

引用:
原帖由 ys92292 於 2017-9-11 02:31 PM 發表

香港年青人支持「港獨」
習大大跟梁振英千古功勞............
還是江澤民 胡大大比較安定

特寫:為何部分香港年青人支持「港獨」?                蔡曉穎        BBC中文網記者                     ...
寫咁長有條蕉用乜~~~一句話講曬“啊爺唔會俾香港獨立,班傻仔講條鐵乜,日日系度發白日夢,軍隊全部系啊爺手上”

一睇到BBC, 費事蹝眼水.

簡單,唔想同而家D中國人一樣

香港人冇可能同中國人一樣,中國有社保香港都冇。

中國人六十歲都退休,出去遊山玩水,香港人七十仲係周圍搵工。

旨意呢班乞兒構建香港未來,  質數証明!人以群分!吾係弱智就係小偷,真係痴痴呆呆、坐埋一枱..............成班烏合之衆靠咁揾食啫,講乜民主吖,以前男盜女娼,而家女盜男娼,算有進步吧!

引用:
原帖由 wasana 於 2017-9-11 15:54 發表

鍵盤異能戰士。
佢地見光,
咪剩係識講X你老母。
放部錄音機出去應該效果會好D
可惜連講x你老母都唔夠廣州仔黎,人地用正宗廣州話一講,成班龍獅L收晒皮

三數個我會相信是他們經過思考, 發自內心.這麽多人, 就應是教育的結果.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]