• 瀏覽: 8,493
  • 回覆: 81
+3
9月7日教大校長張仁良表示閉路電視片段顯示兩名男子張貼有關字句,若是外面人就放他上網. 9月8日截圖流出後教大卻表示高度關注閉路電視截圖外洩事件並深表遺憾,校方將通知私隱專員公署跟進,呼籲各方停止轉發有關圖片,以保障當事人的私隱
為何保安資料外洩不報警求助. 教大管理為何出現混亂

投票項目 ( 多選 : 最多可選 3 項 ) 參與人數 13

1. 1. 校長說過要放, 當然按校長決定行事

10 (66.67%)

2. 2. 有教大職員未經許可把圖片取用及公開, 應控以不誠實使用電腦罪

4 (26.67%)

3. 3. 有黑客入侵教大保安系統, 教大應報警求助及責罰保安系統管理人員

1 (6.67%)

引用:
原帖由 iambigx3 於 2017-9-12 12:22 AM 發表

收到,被獨立份子
被獨立? 我係呢到講過好很多次「唔支持港獨」。

引用:
原帖由 iambigx3 於 2017-9-12 12:29 AM 發表

知啦,言論自由嘛,同你老豆講,今日你親娘被問候,你依然維護對方的言論自由權,訓得未啊!
駛唔駛搵林鄭幫你出頭

引用:
原帖由 kxkx 於 2017-9-9 01:34 PM 發表
9月7日教大校長張仁良表示閉路電視片段顯示兩名男子張貼有關字句,若是外面人就放他上網. 9月8日截圖流出後教大卻表示高度關注閉路電視截圖外洩事件並深表遺憾,校方將通知私隱專員公署跟進,呼籲各方停止轉發有關圖 ...
呵呵…

啲黃屍果然講就兇狠,做就碌撚!

小學雞夠膽貼毒招,唔夠膽企出來認咗佢?仲要搵佢地阿媽為佢地嘅冇膽保駕?

仆街黃屍,真係冇膽匪類!

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-9-12 11:24 PM 發表
呵呵…

啲黃屍果然講就兇狠,做就碌撚!

小學雞夠膽貼毒招,唔夠膽企出來認咗佢?仲要搵佢地阿媽為佢地嘅冇膽保駕?

仆街黃屍,真係冇膽匪類!
校長已經縮沙, 校董都叫你班藍絲收皮唔好攪攪陣

引用:
原帖由 kxkx 於 2017-9-13 01:48 AM 發表

校董幾時叫人收皮?

引用:
原帖由 kxkx 於 2017-9-12 07:22 PM 發表

駛唔駛搵林鄭幫你出頭
使吾使乜都林鄭?

引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-9-13 01:51 AM 發表

校董幾時叫人收皮?

引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-9-13 01:51 AM 發表
校董幾時叫人收皮?
叫果D涼薄藍絲自己玩政治就好, 唔好攪D學生

引用:
原帖由 kxkx 於 2017-9-13 02:00 AM 發表

叫果D涼薄藍絲自己玩政治就好, 唔好攪D學生
幾時叫?帖條link出嚟睇?

引用:
原帖由 kxkx 於 2017-9-13 01:48 AM 發表

所以先要搞得徹底啲。咁多保護神包庇住你班黃屍,教大學生唔變仆街仔,都幾難嘍!

個個都淨係識得話嗰兩條仆街仔,但就問都唔問“係邊個教到呢兩個仆街咁仆街㗎”!

教育界議員葉健源,係教協嘅人,佢都未表態,搵日叫啲記者訪問下佢。

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-9-13 07:43 AM 發表

所以先要搞得徹底啲。咁多保護神包庇住你班黃屍,教大學生唔變仆街仔,都幾難嘍!

個個都淨係識得話嗰兩條仆街仔,但就問都唔問“係邊個教到呢兩個仆街咁仆街㗎”!

教育界議員葉健源, ...
人地一早已經表態, 你訓醒未?

引用:
原帖由 caledis 於 2017-9-9 04:47 PM 發表

講咗好多次我唔支持港獨,都算反中?

如果一定要盲目支持所有中共政策先算唔反中,咁我咪反中囉⋯⋯
盲反中

引用:
原帖由 caledis 於 2017-9-11 12:37 AM 發表

咪就係689撕裂社會,引致暴動囉。
屈得就屈

引用:
原帖由 kxkx 於 2017-9-13 09:39 AM 發表

人地一早已經表態, 你訓醒未?
問A答B, 就叫做表態?你瞓醒未?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]