• 瀏覽: 8,497
  • 回覆: 81
+3
9月7日教大校長張仁良表示閉路電視片段顯示兩名男子張貼有關字句,若是外面人就放他上網. 9月8日截圖流出後教大卻表示高度關注閉路電視截圖外洩事件並深表遺憾,校方將通知私隱專員公署跟進,呼籲各方停止轉發有關圖片,以保障當事人的私隱
為何保安資料外洩不報警求助. 教大管理為何出現混亂

投票項目 ( 多選 : 最多可選 3 項 ) 參與人數 13

1. 1. 校長說過要放, 當然按校長決定行事

10 (66.67%)

2. 2. 有教大職員未經許可把圖片取用及公開, 應控以不誠實使用電腦罪

4 (26.67%)

3. 3. 有黑客入侵教大保安系統, 教大應報警求助及責罰保安系統管理人員

1 (6.67%)

教大管理是否出現混亂?

警察快啲做嘢,搵出不誠實使用電腦罪嘅疑犯。

洗版又來啦!!!!
轉移視線,嫁禍,洗版!!
真係好L忙啊!

引用:
原帖由 kxkx 於 2017-9-9 01:34 PM 發表
9月7日教大校長張仁良表示閉路電視片段顯示兩名男子張貼有關字句,若是外面人就放他上網. 9月8日截圖流出後教大卻表示高度關注閉路電視截圖外洩事件並深表遺憾,校方將通知私隱專員公署跟進,呼籲各方停止轉發有關圖 ...
校方通知私隱專員公署做方正確,如果牽涉刑事成份,公署會轉介警方跟進,有咩問題呢?

始作俑者吾譴責?而家玩針對校長?

真係痴鳩撚線!

引用:
原帖由 caledis 於 2017-9-9 03:01 PM 發表
警察快啲做嘢,搵出不誠實使用電腦罪嘅疑犯。
呢1單野唔關689事又見到你,“只”反689wor

引用:
原帖由 kxkx 於 2017-9-9 01:34 PM 發表
9月7日教大校長張仁良表示閉路電視片段顯示兩名男子張貼有關字句,若是外面人就放他上網. 9月8日截圖流出後教大卻表示高度關注閉路電視截圖外洩事件並深表遺憾,校方將通知私隱專員公署跟進,呼籲各方停止轉發有關圖 ...
呢D唔係叫「公眾知情權」咩?

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-9-9 04:11 PM 發表

呢1單野唔關689事又見到你,“只”反689wor
只反689唔代表對其他事不聞不問。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-9-9 04:29 PM 發表

只反689唔代表對其他事不聞不問。
咁就唔係“只”啦,反中咪反中lor

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-9-9 04:44 PM 發表

咁就唔係“只”啦,反中咪反中lor
講咗好多次我唔支持港獨,都算反中?

如果一定要盲目支持所有中共政策先算唔反中,咁我咪反中囉⋯⋯

引用:
原帖由 caledis 於 2017-9-9 04:47 PM 發表

講咗好多次我唔支持港獨,都算反中?

如果一定要盲目支持所有中共政策先算唔反中,咁我咪反中囉⋯⋯
我都唔支持港獨ka,不過盲目支持搞港獨班人ja ma

我真係唔係黃絲,我“只”反689,不過689收左皮我仲繼續“只”反中其他野咁lor

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-9-9 04:50 PM 發表

我都唔支持港獨ka,不過盲目支持搞港獨班人ja ma

我真係唔係黃絲,我“只”反689,不過689收左皮我仲繼續“只”反中其他野咁lor
請舉例我幾時「盲目支持搞港獨班人」?

林子健真慘,被商戶及傳真社泄露佢咁多喺街嘅私隱,號稱維權嘅人竟視若無睹,天理何在

引用:
原帖由 caledis 於 2017-9-9 04:55 PM 發表

請舉例我幾時「盲目支持搞港獨班人」?
冇ga,我唔支持港獨,但係支持貼滿港獨單張咁lor,我真係冇盲撐港獨,但唔準撕走港獨單張wor

No big deal

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]