• 瀏覽: 98,322
  • 回覆: 306
  • 追帖: 2
+22
泛民成日拉布,你又點睇

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 699

1. 不支持
2. 支持
引用:
原帖由 三言人 於 2017-12-12 10:17 PM 發表
支持佢哋唔X住,一班廢物個個月十幾萬人工,議員辦事處津貼又攞十幾萬,每日淨係喺度玩政治,毫無生產力,毫無貢獻,一D廉恥之心都無,全部去死就啱喇,鹹水海無蓋呀杏加橙!
立法會議員?
開會? 
這樣是開會?
點人數,對罵,掉野...........
垃圾不如!

引用:
原帖由 兼職行業 於 2017-11-27 08:55 PM 發表
一群有破壞,無建設的小醜!無半點實際可行的建議,只懂與政府唱反調!
反政府!
收黑$!

支持DQ反民呀。

支持泛民

引用:
原帖由 1145283367 於 2017-10-8 11:03 PM 發表
內地政治進步仁士,在香港被入境處關押,並長期毆打,香港入境處不給受害人驗傷與調查,強迫遣送,多年來,香港議員都?人幫 ...
先生你大陸邊到呀?有事就搵醫生拉

不支持犯民係垃圾。

由支持變到不支持

當然支持啦!
唔想返工時,就可以公司話公司唔公平;唔想做嘢時,就可以推話係公民抗命;
公司出驚告信,就鬧公司政治打壓。
冇泛民,點會有咁好嘅借口?

支持

我唔支持泛民,我支持本土派,不過都冇用,入一個DQ一個,哈哈😄😀😀

引用:
原帖由 fb5602382 於 2017-8-25 04:16 PM 發表
技錯票 我係反對泛民主派繼續拉布 對唔任 建制派俾多啲空間泛民主派繼續製造新勢力 再靜觀其變就乘成追擊順住所製造新勢力 再而推高泛民主派勢力 然後再重新掌握形勢 更加順勢而行 再重組形勢 再壯大形勢 泛民 ...
兄弟,夠鐘食藥喇!

引用:
原帖由 1145283367 於 2017-10-8 11:03 PM 發表
內地政治進步仁士,在香港被入境處關押,並長期毆打,香港入境處不給受害人驗傷與調查,強迫遣送,多年來,香港議員都?人幫 ...
返番去青山啦!

引用:
原帖由 emailhunter 於 2017-10-28 09:25 AM 發表
泛民所提出的事與提問, 有些的確係一般市民未想像到的, 佢哋的確有提醒作用。

而支持與不支持, 應基於不同議題上去問, 簡單去答支持與不支持其實不能反映個人於不同議題的想法。
佢地啲提問有提醒作用?你無野下麻;

不同議題?佢地除左垃布搞破壞之外,有貢獻過乜野議題咁叻叻呀?

要扮中肯的話,麻煩揀啲合理少少嘅野黎講,九唔搭八,而家叫你做棟篤笑牙?

引用:
原帖由 jojopanez 於 2017-12-2 12:16 PM 發表
我覺得泛民真係冇用,沒有做建設性的事。
但事情就如此簡單?
我D同事都係讀過書的專業人士,佢哋平時睇方向報,以為冇工程做係因為泛民拉布。首先,佢地冇留意自己工作嘅地方已經多左好多新移民,例如, ...
你有無睇立會直播架?究竟知唔知乜野係拉布架?30秒?咁果啲點人數、提出臨時動議、終止待續等等係乜黎架?你D同事都係讀“過”書嘅“專業人仕”,但係你麻,嘿……

引用:
原帖由 csdenis 於 2017-11-5 09:05 AM 發表
支持……… 20年前
me 2

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]