• 瀏覽: 5,721
  • 回覆: 67
好呀,派隻航母黎先啦。
收皮啦,法輪撚

絕食8小時嗎 ?

乜L野本土新聞

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-8-23 11:27 AM 發表
就爭取真普選而引發雨傘革命的雙學三子抗爭判囚案,英國保守黨人權委員會副主席班尼迪克•羅哲斯(Benedict Rogers)號召英國民眾於明天(英國時間周三,二十三日下午一時)到英國外交部辦事處門外請願,抗議「 ...
羅哲斯(Benedict Rogers)絶食得咁嘆?

附件

images.jpg(12.8 KB)

羅哲斯

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-8-23 11:27 發表
英國政府可以就G Phone案宣佈大陸施壓破壞香港司法獨立,違反中英聯合聲明,咁已經有足夠法理依據收回香港
請指出「中英聯合聲明」中哪一條賦與英國這樣的權力

真係忍唔住笑

禁食禱告同絶食你分清楚先轉貼la

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-8-23 11:27 AM 發表
就爭取真普選而引發雨傘革命的雙學三子抗爭判囚案,英國保守黨人權委員會副主席班尼迪克•羅哲斯(Benedict Rogers)號召英國民眾於明天(英國時間周三,二十三日下午一時)到英國外交部辦事處門外請願,抗議「 ...
笑死人咩?

港英殖民時代曾德成無施行暴力都要坐 2 年,英國佬仲好意思出聲?

仲有,英國有何 法理依據 和 實力 收番香港?

莫非樓主要醜化黃絲的智慧、樓主要證明黃絲是智障?

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-8-23 12:15 PM 發表

可以叫英國國會釋法
快d叫啦懵丙

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-8-23 12:15 PM 發表

可以叫英國國會釋法

英國國會釋法在基本法中亳無地位、效力。

引用:
原帖由 kwan1516 於 2017-8-23 12:09 PM 發表
真係忍唔住笑
樓主經常提供笑料醜化黃絲。

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-8-23 12:35 PM 發表

基本法建立於中英聯合聲明,
中英聯合聲明建立於英國民選國會,
所以英國國會有權釋法
你連相關法理都唔識,好心就返去讀多幾年書先啦!
你成日顧住媾女,但係又無料,d "女神" 點會睇上你?

如果英國國會有權釋法,基本法早就有寫明啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]