• 瀏覽: 3,256
  • 回覆: 42
+7
就算係政府高官都要邀請佢地,向佢地解釋,你就知幾巴閉

黃之鋒,周庭等當權之日, 就係清算香港人的時候
今日坐的佢會好好記著

引用:
原帖由 丁字褲放暑假 於 2017-8-22 11:55 PM 發表
你鐘唔鐘意都好
以黃之鋒同周庭在香港既地位足以做未來既特首
一個仔妹可以令到全城關注, 一舉手一投足一句簡單說話都係咁受人注目
不得不讚,呢兩個人對 ...
你都戇鳩鳩,人哋提倡港獨,日後香港立國,仲邊有特首呀

引用:
原帖由 丁字褲放暑假 於 2017-8-23 10:19 AM 發表
就算比中共阻撓 做唔到特首,佢兩個都係香港核心人物
睇你真喺上哂腦,乜嘢叫核心人物?! 香港無咗佢地會陸沉?! 小市民無飯開呀?!
真喺沒有最柒, 只有更柒!

引用:
原帖由 丁字褲放暑假 於 2017-8-22 11:55 PM 發表
你鐘唔鐘意都好
一個仔妹可以令到全城關注, 一舉手一投足一句簡單說話都係咁受人注目
特首就做唔到喇,因為要中央委任嘅。因為係港獨分子,你只有盼望香港獨立,佢哋或者有機會做香港嘅陳水扁,同埋菜英文啦。

引用:
你鐘唔鐘意都好
林子健都一樣咁受人關注,佢地係一樣級數

共產黨牧養畜牲……重提得8票支持既83l。
黃之鋒周庭等~受世界級人物尊重,確有領導香港既潛能。

引用:
原帖由 20168 於 2017-8-23 07:02 PM 發表
黃之鋒周庭等∼受世界級人物尊重,確有領導香港既潛能。
終於有人識講人話

雙肥好D....起碼得啖笑....

附件

關埋門仆緊野.jpg(18.05 KB)

引用:
原帖由 丁字褲放暑假 於 2017-8-23 10:19 AM 發表
就算比中共阻撓 做唔到特首,佢兩個都係香港核心人物
唔使諗喇
佢早已人望低處
佢淨係諗住垃圾會議席咋
你叫佢做特首?佢極其量都係扯線公仔
好多嘢根本唔到佢話事

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2017-8-23 04:10 PM 發表
黃之鋒,周庭等當權之日, 就係清算香港人的時候
今日坐的佢會好好記著
我諗好難
你以為做佢跟尾狗嘅(下屬)
唔第一時間搵佢算帳咩~

引用:
原帖由 20168 於 2017-8-23 07:02 PM 發表
黃之鋒周庭等∼受世界級人物尊重,確有領導香港既潛能。
哈哈哈哈
吸晒香港傻仔傻女啲錢嘅潛能確實有
可惜,啲錢喺晒河童媽手上
隻河童就去踎監
其他人都係得個桔
你呢?你有啲乜嘢呀?
咁大力捧河童,佢阿媽有冇醒返一萬幾千俾你做擦鞋仔費咁呀?

入到閘先算啦. 問過祖國未?

美國代理人做特首,痴線~

過到中央政府任命先講啦~

引用:
原帖由 丁字褲放暑假 於 2017-8-23 01:09 PM 發表
就算係政府高官都要邀請佢地,向佢地解釋,你就知幾巴閉
當年王丹、吾爾開希...都畀李鵬接見,當年嘅學生領袖威風過河童幾百倍,+陣去咗邊度做領導?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]