• 瀏覽: 3,247
  • 回覆: 42
+7
你鐘唔鐘意都好
以黃之鋒同周庭在香港既地位足以做未來既特首
一個仔妹可以令到全城關注, 一舉手一投足一句簡單說話都係咁受人注目
不得不讚,呢兩個人對香港影響力係非常大,係香港未來前途既重心人物, 前途無可限量
相信係未來特首既大熱人選

只要足夠年齡,黃之鋒同周庭在立法會必佔席位, 中共想點擋都擋唔住

泛民否決831,未來特首冇佢份。

做個議員估計沒有問題啦!
30年後一國一制。唔知癡瘋,鳩庭到時候去咗邊!佢地D支持者到時候唔知會唔會投共?

引用:
原帖由 丁字褲放暑假 於 2017-8-22 11:55 PM 發表
你鐘唔鐘意都好
一個仔妹可以令到全城關注, 一舉手一投足一句簡單說話都係咁受人注目
不得不讚,呢兩個人對 ...
其實真系有機會嘅!
睇下呢次特首選舉,薯片都有好多支持者,一人一票都唔好話冇機會。如果唔系薯片而是癡瘋,機會仲大。
可惜呀!831被反對派推翻咗。原地踏步,冇咗一人一票選特首。
依家反對派要重啟政改,但中共已經怕怕。估計下次真係有機會重啟政改,條件可能更苛刻。

系咁嘅機制下癡瘋,鳩庭要做特首估計要30年後,一國一制,由中共任命了。

引用:
原帖由 丁字褲放暑假 於 2017-8-22 11:55 PM 發表
你鐘唔鐘意都好
你忘記 最后一關是中央把守的嗎?

中央的態度很明確,凡是反中亂港的人雜,就算選舉贏了,中央也不會任命。

一國兩制還有三十年,限期一到,一國一制上馬。

引用:
你鐘唔鐘意都好
肯定是下一個
曼特拉及
昂山素姬

引用:
你鐘唔鐘意都好
所以。。。。。。。睇下我個網名

67 暴動當中, 有幾多主角做到高官? 咪傻啦.

就算比中共阻撓 做唔到特首,佢兩個都係香港核心人物

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2017-8-23 08:30 AM 發表
67 暴動當中, 有幾多主角做到高官? 咪傻啦.
仲要係暴動派 反正 變左建制執政。

黃之鋒同周庭?如果唔移民可能坐成世監。
樓主識劉曉波架。

引用:
原帖由 丁字褲放暑假 於 2017-8-23 10:19 AM 發表
就算比中共阻撓 做唔到特首,佢兩個都係香港核心人物
發夢呀?

江山代有人才出,各領風騷得幾年。
過後誰記得?

樓主乜吹咁細呀,以佢地嘅智謀,佢地應該可以做美國總統啦

連梁游咁嘅白癡都做得議員,加上黃色傳媒嘅大力吹噓,痴瘋做世界霸主應該無難度。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]