• 瀏覽: 38,535
  • 回覆: 589
  • 追帖: 1
+70
弱智老豆智障仔,人地兩個仔讀劍橋,係走後門入去咖?
賓州康入冊係人地無中生有,屈佢嘅咩?

條路自己揀,仆街唔好喊,男人老狗咁都唔明,同個女人吵?

周廢佬仲on7過周廢青,慢慢享受,你個仔俾人爆緊菊,佢慢慢開始enjoy緊,遲d會同你開心share,恭喜恭喜!

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2017-8-22 11:04 PM 發表
佢又話好驕傲嘅
坐下監,人生又精彩,幾好~

好羨慕人你兩父子

其他人子女淨係識讀書,無鬼用囉

引用:
原帖由 男E 於 2017-8-22 10:59 PM 發表
周日大批市民遊行聲援雙學3子及13名反東北發展撥款示威者,特首林鄭月娥昨晚回應事件指「作為母親,理解黃之鋒、周永康及羅冠聰母親的心情」,又聲曾以政務司長及「兩個20幾歲仔媽媽」身分,在佔中期間與當時學聯5名 ...
...你憑什麼可以理解被囚禁者母親的心情?

痴瘋老母對佢個仔做監躉引以為傲,其他正常人就真係好撚難理解?

你個仔威D , 又時周封面, 又落背耳, 乜乜77.
做埋監等添.

河童一家見財化水

其實你係咪應該問下自己, 點解自己個仔會咁柒, 唔可以係大陸大企業做經理?而係一個監躉?

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2017-8-22 11:18 PM 發表
戇鳩老豆戇鳩仔 (如果係親生既話)

最風涼個句「令人生更精彩」, 有無聽入耳? 知唔知邊個講?

如果因為林鄭, 而令你個人既人生更精彩, 你應該要感激林鄭.
知恩不圖報, 真係好仆街.
係收泥廁英錢嘅頂包老竇

引用:
原帖由 天外有天lsm 於 2017-8-22 11:23 PM 發表

係收泥廁英錢嘅頂包老竇
忽然諗起「親生仔不如近身錢」呢句話.

前幾日監躉老豆仲講到個仔坐監好正架,乜原來假架

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2017-8-22 11:26 PM 發表

忽然諗起「親生仔不如近身錢」呢句話.
ching呢句好正

同一個問題,可以向李柱銘、梁家傑、李卓人、黎智英、余若薇、戴耀延講,
你地d仔女有冇去坐監呀?

個仔坐監都感嬌傲,如何做人父親?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]