• 瀏覽: 41,256
  • 回覆: 593
  • 追帖: 1
+18
引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2017-8-22 02:31 PM 發表
【本報訊】大批港人周日遊行聲援重奪公民廣場案、反東北案被判入獄的社運人士,大會指人數創2014年傘運...

http://static.apple.nextmedia.com/images/apple-photos/video/20170822/392pix/1503341557_5b01.jpg
...
二百五十萬?數$時有冇証人拍片先?冇就肯定係黑金想借捎$呢漂白!

周庭:你哋知唔知我要坐幾多晚先有250萬

引用:
原帖由 求勝心切 於 2017-8-22 02:36 PM 發表
尾角畀錢代理人, 再由代理人捐錢畀香江前線, 其實即係尾角出糧畀漢奸,

這麼幼稚的捐錢戲法, 呃傻仔是適合的
IT is 漢奸 ???

哩條8婆生活5得精彩
250萬 睇到天咁大
快d拉埋佢入去見識下喇

引用:
原帖由 shit1697 於 2017-8-22 02:39 PM 發表

呢筆錢咪遲早都係消失得無影無蹤, 比人落格, 低9能
已經做左安家費

咁後生就要坐監, 點解佢地仲係度自high既? 唔講仲以為泛民主派自決派處於上風添

果頭游bb向法官呻窮,宜家你話籌到咁多錢,你似係摑緊游bb喎....

引用:
原帖由 Kahim 於 2017-8-22 02:38 PM 發表
又袋幾百萬,一年籌幾次,過千萬收入不是夢。
所以咁多人爭住做政棍

用良心犯牌頭籌錢,d錢籌完自己袋,良心又要擺埋一邊

得250萬咁少,剩係妳大富豪班姻客都唔止喇!

250 萬
只係一個小數目
有乜野咁巴閉 ...

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2017-8-22 02:38 PM 發表
周庭
有本事出黎衝啦?
出黎再佮領啦?
夠 L 膽咩

又洗黑錢

250萬....
以警方統計遊行人數2萬,即係平均都係每人捐100咁上下,
以所謂政界消息十四萬人遊行,平均每人捐左唔夠20蚊,咁多呀!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]