• 瀏覽: 2,590
  • 回覆: 44
+5

原來集思會就係成班友飲飲食食,難怪一地兩檢唸左咁多年都係得條屎橋! 歷史話比我地知,去到一個點,大家會忍唔住衝入去間屋到攞野食

好多碟民脂民膏呀!

花園好大景好靚呀!難怪大家離晒地

好喇,終於開工,但係點解個個揸住白紙? 可能林鄭想同大家講為官要比白紙更白,希望大家get到la

九唔搭八

唔該你睇下邊班人反政府,邊班人阻止政府開發土地先LA

你係唔係外國人尼嫁,香港D野少少都唔知既

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-8-22 02:33 PM 發表
九唔搭八
你呢個回覆都係

er....
其實 政府一直有開發土地
只係開到某D人個區
佢地就出來話 "做咩唔問過我就發展我個區啊"
然後就反對反對反對

其實反對派已經講明係為反而反
講到明目的係阻止政府施政/立法會運作
原因係 政府唔肯承認佢地覺得正義既理念

於是 填海又唔俾,發展綠化帶又唔俾
發展新界東北又唔俾,發展大嶼山又話污染
大佬 變魔術咩
點樣變D多地出來?
不如你發表下...

以下網友的回應十分精采:-
引用:
原帖由 behappy1997 於 2017-8-21 11:07 PM 發表
林鄭唔理醫院日日咁多病人去世。
林鄭唔理監獄日日都有咁多犯人。
林鄭唔理眾多學生9月一日準備開學。
林鄭唔理37度下辛苦工作的道理清潔人員。
林鄭唔理路邊有只貓咬狗。
樓主的確係 9 唔 搭 8 。

反映黃絲的思維能力低能幼稚。

真係睇到眼火爆!
我地一定要支持共產主義,一定要抄富人家,一定要無產階級專政。

引用:
原帖由 Marcus.E 於 2017-8-22 05:05 PM 發表
er....
其實 政府一直有開發土地
只係開到某D人個區
佢地就出來話 "做咩唔問過我就發展我個區啊"
然後就反對反對反對

其實反對派已經講明係為反而反
講到明目的係阻止政府施政/立法會運作
原因係 政府唔肯承 ...
其實呢個官邸可能係其中一個方案。唔知老習間屋係點嘅呢?

引用:
原帖由 Classico 於 2017-8-22 02:24 PM 發表

原來集思會就係成班友飲飲食食,難怪一地兩檢唸左咁多年都係得條屎橋! 歷史話比我地知,去到一個點,大家會忍唔住衝入去間屋到攞野食

好多碟民脂民膏呀!

花園好大景好靚呀! ...
on99,美國法國德國民主呆灣政要/總統同平民一樣食咩??

智障無極限

引用:
原帖由 bryan13 於 2017-8-22 05:29 PM 發表

on99,美國法國德國民主呆灣政要/總統同平民一樣食咩??

智障無極限
我都想知民脂民膏係咩味

引用:
原帖由 Classico 於 2017-8-22 05:33 PM 發表

我都想知民脂民膏係咩味
以你水平,來生完夢

問屋咁細都話大 睇下突突間屋 大到皇宮咁  呢個世界有能者居之

引用:
原帖由 Classico 於 2017-8-22 05:13 PM 發表

其實呢個官邸可能係其中一個方案。唔知老習間屋係點嘅呢?
習主席住中南海,上次接待奧巴馬時傳媒影到些少

中南海係皇宮一部份,習主席即係住皇宮

當初毛太祖識揀

引用:
原帖由 Classico 於 2017-8-22 05:33 PM 發表

我都想知民脂民膏係咩味
咁你至少要做公務員先享受到

妒忌人有膏食,自己唔肯發奮,無L用

引用:
原帖由 Classico 於 2017-8-22 02:24 PM 發表

好喇,終於開工,但係點解個個揸住白紙? 可能林鄭想同大家講為官要比白紙更白,希望大家get到la
唔順超

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]