• 瀏覽: 3,377
  • 回覆: 28
+5
猿國強瘋狂製造年輕政治犯, 敢做卻不敢認, 喪盡天良, 理應被押上國際法庭受審!

你快啲去睇精神科啦

引用:
原帖由 前輩 於 2017-8-22 04:15 AM 發表
猿國強瘋狂製造年輕政治犯, 敢做卻不敢認, 喪盡天良, 理應被押上國際法庭受審!
政治犯唔包五美仙?

色介事件??

或許樓主已經習慣…..一直反覆的輪迴

民粹主義這個概念是從拉丁文populus”人民”一字發展而來
泛指政治必須遵照人民的偏好 ,才是對的這種信念

民粹主義的政治人物通常直接訴諸人民 ,宣稱代表人民的意願
這樣的行動可以跟任何的立場或意識形態相結合
在不同的地區或權力結構之下清算對手

要看清楚政治是高明的騙術或是低級的招式
不管是誰在執政 ,民粹不絕對是錯….但大多數是錯的機率高
特別是政棍只為選票…….操弄民粹時一定是錯

看看新加坡與香江的差別
香江的民主 ,自由真的過了頭

引用:
原帖由 krolik 於 2017-8-22 06:53 AM 發表
你快啲去睇精神科啦
X2

關國際法庭乜事?
國際法庭唔會 so 樓主。

引用:
原帖由 前輩 於 2017-8-22 04:15 發表
戇居
聽下香港兩個律師會點講

夠鐘食藥喇

同我先打佢八十大板唔該

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2017-8-22 10:57 AM 發表
同我先打佢八十大板唔該
港隊和波痛失三分

雙學3子被人告係煽惑同非法集結罪, 唔係鬧政府, 鬧大陸而入罪, 亦冇被用顛覆國家政權而入罪, 佢哋唔係政治犯, 唔好抬舉佢哋3個柒碌, 亦唔好老屈袁國強師長.....

宜將剩勇剿窮寇,不可沽名學霸王!誅港賊,滅奸邪,斬漢奸,除洋奴。還我美好社會 !

就算受理  唔承認國際法庭認受性   耐我咩何呀?唔通又有強力部門出動海狗突擊隊捉人?入唔入到黎都成問題

引用:
原帖由 前輩 於 2017-8-22 04:15 AM 發表

敢做唔敢認,何止猿國強,那是中共慣用技倆呵呵~

引用:

由你押吧

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]