• 瀏覽: 5,097
  • 回覆: 41
你滷味64大佐,你噚日夠歎住冷氣上香討做鍵盤戰士無去遊行~點對得住你監躉偶像痴瘋哥同肥精女神

你on9我就要陪你傻?

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-8-21 07:15 PM 發表
蘋果摘要:
數以(百)萬計市民噚日喺30幾度高溫下,頂住大太陽,汗流浹背遊行聲援因重奪公民廣場案同反新界東北發展案而被判入獄嘅16名社運人士,
林鄭既不前往和解,又吾一齊陪曬,原來喺另一邊林鄭同佢 ...
你攞張電費單出嚟睇下佔中嗰97日你有冇開冷氣?

有嘅話你冇資格話人😂😂

青山走犯呀

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-8-21 07:15 PM 發表
蘋果摘要:
數以(百)萬計市民噚日喺30幾度高溫下,頂住大太陽,汗流浹背遊行聲援因重奪公民廣場案同反新界東北發展案而被判入獄嘅16名社運人士,
林鄭既不前往和解,又吾一齊陪曬,原來喺另一邊林鄭同佢 ...
每一個人有唔同想法,有人 戇居,你跟著佢 戇居,樓主比較聰明,所以你 選擇 喺屋企 嘆冷氣 做鍵盤戰士,呢次我發覺你嘅聰明。

林鄭早就想好啦,放心,謝謝關心啦。
如果遊行搞事一定強力,強硬應對。所以佢悠悠閑閒吃滷味。當然歎住冷氣就緊係俾台灣蔡英文看啦。激L死佢。

引用:
蘋果摘要:
有人戇居 囉泥賤,抵死啦。

林鄭唔理醫院日日咁多病人去世。
林鄭唔理監獄日日都有咁多犯人。
林鄭唔理眾多學生9月一日準備開學。
林鄭唔理37度下辛苦工作的道理清潔人員。
林鄭唔理路邊有只貓咬狗。

引用:
蘋果摘要:
On9, 你要死,唔比死呀!

肥佬嚟 又玩呢套  收皮啦

你哩套嘢 唔 work 架啦

唔系點解本 柒週刊 都要賣盤啦 …  

林鄭 好腳頭 啊嘛

一上嚟就 做低佐成班氾民

抵佢歎住冷氣 食返餐啊 …  🍝

可以既話
大把市民想請佢食滿漢全席添啊

吹咩 …  🍛🍵🍲🍸

.

引用:
蘋果摘要:
老老豆豆啦,你當時有無開冷氣先?

引用:
蘋果摘要:
自己行為自己負責

又賴

引用:
蘋果摘要:
要出街哂死係佢攞嚟死,關人乜事?最好快d哂死佢!還香港寧靜,而且佢哋唔係好熱血咩!係佢哋熱死,唔係哂死。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]