• 瀏覽: 3,750
  • 回覆: 50
+3
強姦民意反而令市民更憎恨政府, 官員聲望更低...

強姦民意? 當日支持831方案既市民佔多, 反對佔中既市民佔多

點解你地班垃圾去佔中?  返去強姦你老 母啦! 死垃圾!

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2017-8-21 03:22 PM 發表
強姦民意? 當日支持831方案既市民佔多, 反對佔中既市民佔多

點解你地班垃圾去佔中?  返去強姦你老 母啦! 死垃圾!
支持831方案既市民幾時佔多?

有咩證據話反對佔中既市民佔多?

根據當日"港大"民調聯同三間大學做民調, 雖然支持反對接近,但支持既系佔多
https://www.hkupop.hku.hk/chinese/features/jointUrollingSurvey/

當日反831方案 而佔中既WC, 就系反民主反人權既無腦暴徒
引用:
原帖由 Jeeg 於 2017-8-21 04:00 PM 發表

支持831方案既市民幾時佔多?

有咩證據話反對佔中既市民佔多?

其實
盲目反對 同樣惹人生厭

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2017-8-21 04:05 PM 發表
根據當日"港大"民調聯同三間大學做民調, 雖然支持反對接近,但支持既系佔多
https://www.hkupop.hku.hk/chinese/features/jointUrollingSurvey/

當日反831方案 而佔中既WC, 就系反民主反人權既無腦暴徒
HKU民調話689極度不受歡迎就話人做假,忽然啱你心水就攞嚟證明香港市民心態?

你都ON99 既, 港大民調系反政府親泛民,咁用來調831方案佢地都調出既都係支持多,系唔係更有說服力呀?!(仲要系長期既民調,非一次性) 咁都唔明呀?死白痴!

仲有CY民調 , 如果睇raw data,比50分以上既比50以下既多, "平均"分低,因為有超過20%既人比0分

一句講曬, 當日因反831 而佔中既WC都係反民主反人權無腦既暴民!
引用:
原帖由 caledis 於 2017-8-21 04:13 PM 發表

HKU民調話689極度不受歡迎就話人做假,忽然啱你心水就攞嚟證明香港市民心態?

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2017-8-21 04:18 PM 發表
你都ON99 既, 港大民調系反政府親泛民,咁用來調831方案佢地都調出既都係支持多,系唔係更有說服力呀?!(仲要系長期既民調,非一次性) 咁都唔明呀?死白痴!

仲有CY民調 , 如果睇raw data,比50分以 ...
果然龍門任你擺。

831垃圾方案就係迫香港人做橡皮圖章。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-8-21 04:21 PM 發表

果然龍門任你擺。

但你班黃屍係要逢中必反,逢政府必反呢。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-8-21 04:27 PM 發表

但你班黃屍係要逢中必反,逢政府必反呢。
所謂「你班」即係邊個?

個人講過好多次,唔支持港獨,唔反對中共,淨係反對689。

689下台後我都好耐冇上呢度,今日放假無聊吹下水。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-8-21 04:13 PM 發表

係你做假而已。

當時人講民調做假係因報告不理給予合格分數人數超過一半,以部份零分做成平均分低而宣傳特首低分。

引用:
原帖由 caledis 於 2017-8-21 04:21 PM 發表

果然龍門任你擺。

哈哈,831通過可能蓍片贏左選舉啦。

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2017-8-21 04:39 PM 發表

係你做假而已。

當時人講民調做假係因報告不理給予合格分數人數超過一半,以部份零分做成平均分低而宣傳特首低分。
人地一向都係咁計分,肥彭有冇因為部分份零分做成平均分低?

事實就係689係不少(20%左右)香港人心目中係零分

引用:
原帖由 caledis 於 2017-8-21 04:46 PM 發表

人地一向都係咁計分,肥彭有冇因為部分份零分做成平均分低?

事實就係689係不少(20%左右)香港人心目中係零分。
咁係呀,死硬黃屍係有咁上下數目。

特首評分九七後先有,港督關乜事?

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2017-8-21 05:25 PM 發表

咁係呀,死硬黃屍係有咁上下數目。

特首評分九七後先有,港督關乜事?
港督評分九七前都有

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]