• 瀏覽: 7,386
  • 回覆: 46
+3
引用:
原帖由 WongManTak 於 2017-8-22 09:36 PM 發表
more and more HK people are against this 媚共政府!
你有乜資格代表 HK people ?

佔中前動輒都幾萬到十萬八萬,十幾廿萬,佔中後64,71都係萬幾二萬左右,己經小咗好多人走出嚟,而家出嚟果D都係死忠,根本而家都大不如前,重要係度打飛機

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2017-8-21 01:20 PM 發表
新界東北案13名示威者和「雙學三子」日前分別被律政司成功覆核刑期,改判監禁。社民連、香港眾志等組織發起今午3時遊行,聲援在囚的抗爭者,大隊將由灣仔修頓球場出發,遊行至終審法院。數以萬計的遊行人士下午約3時 ...
多的遊行

好呀

香港就是自由之都

睇下示威遊行幾乖。政府司法復核目的達到啦!唔係唔准遊行示威,唔係唔俾反對政府。但係唔好借遊行示威搞犯法嘅事呀!
睇下政府多開放,你遊行示威講乜柒都得。當然23條立法後就冇呢支歌仔唱啦!好好珍惜啦!

出post那個重可憐!佢地真係唔知呢個係咩世界

On 9 9

引用:
原帖由 前輩 於 2017-8-21 08:01 PM 發表
以後的衝突將變得更暴力
見一個打一個

引用:
原帖由 Jeeg 於 2017-8-21 04:04 PM 發表
外國又有毒媒?!
不要放棄治療.
指毒果同大紀元

你老母,政府唔親北京要親邊個?係唔係要搞港獨政府?

港英政府媚英。
特區政府媚共。

正常合理。

引用:
原帖由 崇拜五羊皮 於 2017-8-21 06:30 PM 發表

零叄年有五十萬昂鳩市民出尼遊行,今次有四十幾萬已經覺醒只得二萬二垃圾市民出尼遊行。
師兄講得啱、當年我都有份整到老董腳疼、唉……

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]