• 瀏覽: 54,039
  • 回覆: 804
  • 追帖: 5
+53
有咁多出名藝人都肯企出嚟,政府今次真係要認真反思

無論他們的「理想」有多高尚,犯法就是犯法!雙學三子號召示威者衝擊政府總部東翼前地,造成多名保安受傷,這是不爭的事實。然而黃媒和反對派卻無視事實,反而製造輿論為3人「洗白」,試圖打造「入獄者是英雄」的標籤。實際上當晚因盡忠職守而受傷的保安才是真正的英雄!但他們卻得不到應有的尊重和關注。

當藝人們都把雙學三子當成「英雄」,有誰關注過那些受傷的保安們?

引用:
原帖由 beelzebub 於 2017-8-21 05:18 AM 發表
有2個係磨豆腐插屎忽出名而唔係做藝人出名,其餘果幾件出名唔紅吖嘛呢d撈唔掂咪搏見報囉

引用:
原帖由 beelzebub 於 2017-8-21 05:18 AM 發表
有幾多一隻手數晒未?全港藝人有多少?毒果誇張失實是常識了吧。

甘多藝人出來撐痴瘋。

發哥 華哥出來撐我就信是公義
何揾詩,黃要明是出櫃筒的偽人

引用:
發哥 華哥出來撐我就信是公義

引用:
政府要反思之前太手軟

嘩 .. 明星藝人都有

唔撚滿意咪買張機票走啦! 唔留你呀! 記得買i單程喎!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]