• 瀏覽: 8,676
  • 回覆: 141
  • 追帖: 1
+8
泛民的死穴在此:
1. 不認中國人,已經無野可以同政府傾。
2. 為一己私利勾結外國勢力⋯⋯取美狗卡
3. 掛羊頭賣狗肉⋯⋯
4. 犯罪示威行為

不相信你們不知道

引用:
原帖由 地獄懷舊的留言 於 2017-8-21 02:04 AM 發表

呢個政府咁衰 , 政治打壓社運人士 , 激嬲市民 , 一定大把人向警察報仇 , 全香港人一齊對付警察
你慢慢等吓啦。差佬會去你屋企,你預備住椂棍啦!

引用:
原帖由 bestwin61 於 2017-8-21 03:19 AM 發表
14萬?作大數
毒果都係果招 "傳傳傳",  數圖片有仟二人啦

慣性叫大十倍八倍但又有智將信

引用:
原帖由 地獄懷舊的留言 於 2017-8-21 02:04 AM 發表

呢個政府咁衰 , 政治打壓社運人士 , 激嬲市民 , 一定大把人向警察報仇 , 全香港人一齊對付警察
嘩!你今日遊行行得好辛苦喔?

要靠毒媒果招”傳“黎呃市民及自我感覺良好,可見反對派是如何病入膏肓咯!

支持Ching報警,【不誠實使用電腦,煽動白癡打警察!】

將司法獨立之下法官判既罪犯, 講成係政治犯, 香港法治就此玩完. 正式回歸中國之後成為另一個政治大過法治既中國城市.

作大七倍,勁

引用:

等坐啦!

引用:

睇你好似好想入去陪佢地咁喎

不過我唔會左你

犯民毒果 弄虛作假常識了吧!死人燈籠報大數 自我感覺良好 騙得了誰?

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2017-8-21 03:23 AM 發表

泛民作大已是常態, 佢地都講左成廿年大話..
唔止囉至少64開始

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]