• 瀏覽: 63,767
  • 回覆: 670
  • 追帖: 7
+61
監躉就係監躉,一世都係監躉,唔好自圓其說,黐人說夢話,嘥9氣!

引用:
原帖由 超級妙趣遊星 於 2017-8-20 11:53 PM 發表
幾條黃毛小子, 開始被人擺上神枱, 佢哋似乎做乜, 都係 (吹到) 為咗全世界 ....

取代甘地、mlk, 指日可待!

引用:
原帖由 lckis 於 2017-8-20 11:49 PM 發表
前大律公會主席、行會成員湯家驊早上在電台節目認為,這些不負責任的做法對本港法治造成非常大損害,令他非常痛心。而對於有些人別有用心地讚揚雙學三犯是「良心犯」和「政治犯」,湯家驊坦言如此稱呼的潛台詞是這些 ...
又係十ㄧ哥。

反共啦!!!係咪忘記左共產黨點立國架??夠膽話錯??

起來!不願做奴隸的人們!!把我們的血肉。。。。

三子真坐監,下個月到三妖,令人期待

佔中,佔旺,警察姑息,似乎掛著黃絲就可以為所欲為,天下有我,聖人下凡打鳩你似的氣勢。經過CY一番整頓,有所收斂。但姑息養奸嘅後果現在慢慢浮現。警察,法院自吃苦果。但香港人就太無辜了。

屌辣媽,判得太輕,香港衰左幾年判幾個月就算,當日大叫佔中正式啟動嗰條粉腸食緊花生睇戲

河童即河童

湯家驊講的說話絕對有權威性

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2017-8-21 12:15 AM 發表
港獨唔係漢奸,原來變晒良心,美化得厲害了
歷代的漢奸可以改寫了
顛倒是非,指鹿為馬

一班賤種傳媒為3個自以為是嘅"理想大Q哂"嘅霸權主義者開脫違法行為之餘, 順手繼續推啲民智未開嘅孩童去死....賤得交關....

引用:
原帖由 sohotabc 於 2017-8-21 12:17 AM 發表
良心政治犯

小心走犯

好文、好比喻!

湯家驊講得冇錯呀班友仔就嚟 殺曬同佢哋 不同政見嘅人 就係為咗 你哋好 仲有好似大妖魔咁唔出嚟犯法 唔出來佔中 就話責任 喺 唔出嚟班人到喎 啲咁嘅歪理 幾恐怖呀 佢痴線㗎啦 信佢嗰啲更加黐線

引用:
原帖由 lckis 於 2017-8-20 11:49 PM 發表
前大律公會主席、行會成員湯家驊早上在電台節目認為,這些不負責任的做法對本港法治造成非常大損害,令他非常痛心。而對於有些人別有用心地讚揚雙學三犯是「良心犯」和「政治犯」,湯家驊坦言如此稱呼的潛台詞是這些 ...
應該判入精神病院, 所以我都唔同意判佢幾個月監架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]