• 瀏覽: 4,526
  • 回覆: 80
+4
嘩,有成5萬人啊,真係比柒一大遊行果11萬少了一半有多啊,泛民,說錯了,反對派真係越來越唔掂呢,不過呢,今期籌款就好似比柒一果次多喇。

造謠日報講今日有14幻人, 既然咁疊馬, 點解唔仿傚百年前的法國巴士底監獄?
14幻人去圍荔枝角監獄, 獄卒都嚇到面青, 立即釋放16條監躉啦.

如果班暴徒一直逍遙法外,呢個政府就真係對唔住奉公守法嘅市民!

2萬個港獨垃圾

衆籌先係重點。

兩萬又作到五萬

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2017-8-20 09:59 PM 發表

判詞都講明是針對佢地暴力衝擊及煽動暴力衝擊政總,並不是示威及集會。班人係要聽政棍訟棍歪理都冇法,因為黃c係白痴。
其實最主要目的係比壓力法院將來判佔中三妖!
完全認同!

好唔開心,我都唔明

判佢地入冊,完全係跟法律行事,但仲咁多人支持佢地
完全唔明呢班人點諗?

引用:
原帖由 男E 於 2017-8-20 09:49 PM 發表
遊行隊伍於下午3時正式出發,他們手持標語、沿路高呼「政治迫害可恥,釋放政治犯」等口號,部分示威者更身穿類似囚衣的服飾。至下午4時許,遊行龍頭已經抵達終點終審法院,至於龍尾則在下午近5時才出發,至近6時抵達 ...
毒果明天頭牌伍拾萬良心市民遊行

吹到盡都是兩萬人... 犯民賤狗港奸氣數將盡了... 加上人渣健自編自導自演鬧劇未完結... 港奸誠信破晒產, 可以收檔了...

引用:
原帖由 levelone 於 2017-8-20 10:29 PM 發表
愛字堆、紅衫大媽,今日影都唔見,平時好大聲追擊示威者。
羅湖聰果個真大媽一吹雞你咪又係ON99 走出去..
講到自已幾高尚咁﹖.. 你係真香港人﹖有無丁屋派丫﹖ 新移民後代﹖

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]