• 瀏覽: 11,276
  • 回覆: 176
+26
引用:
原帖由 tinnit 於 2017-8-20 09:53 PM 發表
陳嘉上  垃圾級導演, 老婆都走埋, 請將自己收藏好吧 !
所以要收錢發聲,演藝界「被」代表!
唔係邊有錢開飯

咩叫製造年輕政治犯
先不論佢地有冇資格稱為政治犯

捉了就叫政治犯
但不捉他們就會心平氣和同政府坐低傾?
咪又只係政治恐怖份子而已
而家只係將"恐怖份子"變成"犯"
有問題?
老美關你阿摩監獄都不知幾多恐怖份子~係咪又大量製造緊政治犯?

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2017-8-20 10:03 PM 發表
自認思想成熟,爭取投票權,口口聲聲話自主嘅
夠資格做得議員,卻自己爭取到 DQ
仲成日口口聲聲標榜成孩子?
講得出醜唔醜?
成年人自己犯錯誤自己負責任係天公地義嘅事
幾個老人家指三道四,只因自己上了岸
年 ...
睇你個名就知口臭...
請問閣下成世人有冇犯過錯? 嗰少少錯係咪就一定要坐監?
判佢地入獄果班冇良心... 希望他朝君體也相同...

中央/港苦和澳府係一心一意想製造兩極,就是福利極高(比北歐,澳洲等福利主義國家還高)的澳門,
和福利極低(滿街執紙皮阿婆和每日工時16粒鐘的勞工,令世人震驚悲哀)的香港,仲將這種極端偏差待遇鼓吹為真理,
牠們日日對住這兩極捧腹大笑,樂此不疲,面對著這般醜陋的政苦,香港人有什麼辦法唔反抗發聲?!

子女有沒有參加衝擊行動﹖通常會發聲的人根本就不會見到他們的子女會參與其中...

唔煽動犯法, 邊個得閒檢控你?
黃屍判得輕, 死唔認錯, 抵判重D.

赤裸裸的賊喊捉賊

政治犯?成個赤柱都係,老中青都有

垃級導演

表姐你好野好經典。

看更水平的律政司司長

引用:
原帖由 邊際流星 於 2017-8-20 09:48 PM 發表
斥製造年輕政治犯 陳嘉上:政府太醜陋,不發聲過不了自己 張堅庭:連我們這些老鬼也燥動不安

張堅庭(左),陳嘉上(右 ...
香港係法治社會,知唔知乜野叫法治?

看更水平的上訴庭副庭長

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]