• 瀏覽: 33,019
  • 回覆: 264
  • 追帖: 2
+12
引用:
原帖由 max0940 於 2017-8-20 04:49 PM 發表
梁頌恆接受電視台訪問時表示,一直靠積蓄過活,但快「乾塘」了...

?20170820164753

無錢用,問媽媽拎零用錢ok? ...
我諗好耐點解警方一直無起訴隻畜牲有偉哥,
後來想通了,有人性無能又貪平,
買撚左假貨

DQ左n個月啦重去台灣播毒唔搵野做,
呢的就真系傳說中既唔系議員就系什麼都不是既廢清。

果幾百萬已經洗得一乾二淨

引用:
原帖由 mm170240280 於 2017-8-20 17:16 發表
我諗好耐點解警方一直無起訴隻畜牲有偉哥,
後來想通了,有人性無能又貪平,
買撚左假貨
可能人地有醫生紙,係必需啦。

引用:
原帖由 匯豐銀行 於 2017-8-20 17:17 發表
DQ左n個月啦重去台灣播毒唔搵野做,
呢的就真系傳說中既唔系議員就系什麼都不是既廢清。
仲有日本

佢害死佢老母啦
引用:
原帖由 max0940 於 2017-8-20 04:49 PM 發表
梁頌恆接受電視台訪問時表示,一直靠積蓄過活,但快「乾塘」了...

日日掛住去喂精,不事生產,當然乾塘。

抵你折墮

引用:
原帖由 正式國際標準 於 2017-8-20 17:23 發表
日日掛住去喂精,不事生產,當然乾塘。
仲有佢係酒鬼,佢接受訪問講過自己唔飲無酒精嘅野,你係老闆你請唔請佢?

因為d路人唔係白痴囉

引用:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170820/photo/bkn-20170820161942213-0820_00822_001_01b.jpg?20170820164753

巧巧去完日本同游精bb,晚晚啪啪完又啪啪,你話我有冇💰?出來扼飯食等D懵炳又捐錢比我去遊埠。

因為d路人唔係白痴囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]