• 瀏覽: 5,966
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
+10
臉書 微博 雙面人!一邊支持港獨份子,一邊大賺人民幣,不過好在天有眼,此人自作孽不可活。

引用:
原帖由 zfx12223129 於 2017-8-20 03:48 PM 發表
臉書 微博 雙面人!一邊支持港獨份子,一邊大賺人民幣,不過好在天有眼,此人自作孽不可活。

7234617 7234618 7234619 7234620 7234621
7234622 ...
證明中國要開放面書比網民認識雙面人

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2017-8-20 05:50 PM 發表

證明中國要開放面書比網民認識雙面人

非死不可嘅老板 年年都來中國求中國領導人卑fb進入中國啊!

反政府唔緊要,比啲骨氣唔好北上搵人仔,又要做婊子又要立牌坊   

香港好多呢種仆街架,牛胃興身邊都有幾個無骨氣搵人仔嘅反共撚,

不嬲對佢所拍嘅戲無慶趣 ,所以對陳道演認識唔多。

正! 比大家認清黃狗既真面目
等佢屎都冇得食

你地唔好咁啦,陳導咁多年都冇乜拎獎,人地歐文傑拎左兩次最佳電視同一人最佳導演,陳導唔做黃邊有獎

引用:
原帖由 chiko9494 於 2017-8-20 07:53 PM 發表
反政府唔緊要,比啲骨氣唔好北上搵人仔,又要做婊子又要立牌坊   
陳嘉上微博好鬼熱鬧啊!佢宜家想幫自己洗白白,奈何國內人民滴眼睛是雪亮嘅。

引用:
原帖由 大門1 於 2017-8-20 11:31 PM 發表
香港好多呢種仆街架,牛胃興身邊都有幾個無骨氣搵人仔嘅反共撚,
陳嘉上微博好鬼熱鬧啊!佢宜家想幫自己洗白白,奈何國內人民滴眼睛是雪亮嘅,有興趣可以去睇睇。

引用:
原帖由 大門1 於 2017-8-20 11:31 PM 發表
邊幾個?篤佢哋出嚟

引用:
原帖由 zfx12223129 於 2017-8-21 02:25 AM 發表

陳嘉上微博好鬼熱鬧啊!佢宜家想幫自己洗白白,奈何國內人民滴眼睛是雪亮嘅,有興趣可以去睇睇。

與張敬軒一樣

陳導紅了  恭喜恭喜

引用:
原帖由 gblsf4 於 2017-8-20 11:36 PM 發表
正! 比大家認清黃狗既真面目
等佢屎都冇得食

引用:
原帖由 白沙灣 於 2017-8-21 01:48 PM 發表

我專登開左微博
等d大陸人知佢係黃絲狗
條友起微博呃人想走數!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]