• 瀏覽: 10,632
  • 回覆: 101
+6
引用:
原帖由 最好的時光 於 2017-8-20 07:29 AM 發表
著返吊帶裙出黎
著三點式都轉移唔到視線......

又現形

自己又其心不正, 成個黨, 派, 系嘅人馬都有眼睇啦, 一心想搗亂, 下下都係想整衰香港, 今日香港落後於大陸咁多, 70%都係拜呢班仆街所賜

麻煩姓劉嘅, 花時間去搵主好人家, 成家立室, 咪再做傷天害理嘅事, 積下陰德

連自己都未搞好, 有幾遠大理想點點點都係吹水

我最欣賞呢班爛仔唱生日歌。祝佢地年年有今日,歲歲有今朝。唱完茘枝角再去赤柱大祠堂唱,千期唔好停。

我冇估錯,應該係姐約林子健西貢開房,點知子健去咗砵蘭街馬房射咗先,後去西貢,姐搞極都冇嘢出,於是在手提袋取出釘書機,教訓林子健,佢知子健係教徒,所以在佢大脾釘十幾個十字架。

真係肉能酸,甘能大過人無承擔,做錯事就九縮,

引用:
原帖由 最好的時光 於 2017-8-20 07:29 AM 發表
著返吊帶裙出黎
七月十四先啦!出黎嚇鬼好呀。

李柱銘,何俊仁幾時出黎回應下

胡志偉
根本都未夠班做黨主席 ...

引用:
原帖由 qe9263 於 20/8/2017 07:08 發表
政情:林子健案白鴿元老潛水 卿姐出頭撲火

報稱被擄走兼遭禁錮虐打嘅民主黨(白鴿黨)成員林子健,結果反被控誤導警務人員罪。一眾當初高調力撐林子健嘅白鴿黨元老,如外號「李漢奸」嘅李柱銘等人,事後潛晒水,黨 ...
建豬豬被失蹤了

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2017-8-20 09:51 AM 發表
李柱銘,何俊仁幾時出黎回應下
等佢哋了解咗林在差館,有冇講錯嘢先

引用:
原帖由 terryleung365 於 20/8/2017 09:17 發表
...一直與事件「保持距離」嘅卿姐,早幾日已明言同林子健唔熟
唔熟,先前又話釘王健個人好誠懇?又割蓆...
https://fs.mingpao.com/ins/20170816/s00001/18d6b4f803591b9283ac2a529206e9ae.jpg
哈哈哈哈哈
忽然轉呔

老一代操控新一代,白鴿黨亡黨。

引用:
原帖由 redpiggybank 於 20/8/2017 09:27 發表

著三點式都轉移唔到視線......
加埋看更呀伯....可能好d

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]