• 瀏覽: 54,257
  • 回覆: 389
  • 追帖: 4
+24
咁憎恨大陸有夲事移民啦,住嘅係中國國土,食嘅係大陸嘢, 抵你個仔坐監

引用:
原帖由 hanE 於 2017-8-20 12:14 AM 發表

佢點會答你,答你一定都係(我唔識相中人)
或者答係P圖籮

引用:
原帖由 hanE 於 2017-8-20 12:49 AM 發表

呢個女人心理有問題!痴瘋係受佢擺布才會走上呢條不歸路,試問?一個咁細嘅小孩(反國教時痴瘋還很細)絕對冇可能對社會問題政治有興趣和觸角!平心而論痴瘋係可憐嘅!要不是一國兩制,佢係政治犯,勾結外國勢力, ...
好多基督徒都反對佔中㗎喇不過費事喺教會嘈喧巴閉啫
班人渣借~神嘅名義搞三搞四, 搞臭神嘅威明 , 影響咗其他人 對教會嘅諗法 ,我都好想打7佢

引用:
原帖由 mflyer 於 2017-8-20 05:41 PM 發表
咪同D西9講咁多!
教主都唔信十誡,D教徒能有良心?
原來 所謂 有良心 係可以殺人 放火!!!
教徒! 點解同我當年差咁遠。

仲末拉到相中暴徒?

又要抗爭,又驚負責,渣住大是大非做咩戴口罩?燒野怕毒氣??

禍港又話昰為左香港

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-8-19 11:47 PM 發表
乜年代,仲寫信?

我知道你想扮龍應台, 不過人地教仔教到安德烈入香港大學,你教仔教到忽必烈,入壁屋俾人爆菊

唔想同你討論,只系想公開問你識唔識得相中條四眼仔?

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20160210/p ...

引用:
原帖由 C依O 於 2017-8-20 05:43 PM 發表
咁憎恨大陸有夲事移民啦,住嘅係中國國土,食嘅係大陸嘢, 抵你個仔坐監
其實住香港,安安分分,去旅遊又得,買車買樓享受又得,上網又自由

以前港英年代,去日本要銀行薄要公司信證明,去臺灣要人擔保

香港需要進步,優勝于其他地區,點解一定要破壞個社會?

你自己破壞都算,層壓式一個拉一個去搞事,其實今次系正式有核心人物要去坐

根本大快人心

相似度99%, 可惜阿Sir即場拉唔到佢。

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-8-19 11:47 PM 發表
乜年代,仲寫信?

我知道你想扮龍應台, 不過人地教仔教到安德烈入香港大學,你教仔教到忽必烈,入壁屋俾人爆菊

唔想同你討論,只系想公開問你識唔識得相中條四眼仔?

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20160210/p ...
從照片重疊技術分析,無論髮型,眼鏡,眼睛,眼眉的位置及距離,是100%相同,他就是王之峰本人!

兩照片重疊後。

引用:
原帖由 hanE 於 2017-8-20 12:49 AM 發表

呢個女人心理有問題!痴瘋係受佢擺布才會走上呢條不歸路,試問?一個咁細嘅小孩(反國教時痴瘋還很細)絕對冇可能對社會問題政治有興趣和觸角!平心而論痴瘋係可憐嘅!要不是一國兩制,佢係政治犯,勾結外國勢力, ...
兩層海怡半島,一層半山堅道,明唔明白D錢點解咁多??

母子同心

你又收咗幾多呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]