• 瀏覽: 54,258
  • 回覆: 389
  • 追帖: 4
+24
佢老母幫個仔起西名都叫“早洩”,就知佢老母幾唔like佢老豆啦

咁DRY, 仲點會教得好個仔

曬氣啦,佢一定話唔肯定,即如儍仔瘋係咪佢個仔佢都唔肯定

引用:
原帖由 天生野生的妹頭 於 2017-8-20 05:01 PM 發表

我答你:我們是和,理,非的。是和平。
理性。
非暴力無恥運動。
你看到的是別有用心的人用特技拍攝。
你答我相中系邊個先啦

人地國家或者地區
諗緊點樣強大 我地香港經濟而經唔係太好 仲係到日嘈夜嘈
既然你識引用 聖經
首先睇下點解 耶穌 要創造咁多語言。
其實香港係爭個領導者。其實好多無能者  都係到諗點樣滅絕 而唔係諗點解團結。
周圍就係到食花生

引用:
原帖由 vampirebat 於 2017-8-20 16:40 發表
駛乜同佢老母講咁多咩?佢老母教仔教到變成過街老鼠,香港有今日咪就係多得佢老母囉!
根本成家都係毒果仇中宣淫人士!

美國都係睇中呢樣先捧!

引用:
原帖由 BankWest 於 2017-8-20 05:09 PM 發表

條仆街仔個肚係咪塞左成塊棉胎做避彈衣?
背包

請看附件的箭頭

附件

bkn-20160210223622210-0210_00822_001_01b.jpg(66.1 KB)

事發時候有帶個背包

引用:
原帖由 WANNABEHAPPY 於 2017-8-20 16:49 發表

你太天真啦,佢老豆識得泰國事件後去美使館出糧,你米睇得佢地咁純情。佔中期間個個買唔到新iphone,何解佢地咁忙都「買」到?

漢奸、毒果打手、正殘體五毛,都係會有報應的!
令毒果淫機更臭!

今年就期待毒果新機,會否係佔中三周年之日出!仲用埋痴瘋做新機宣傳!

點解唔訪問吓旺角暴動案入獄二至三年嗰D呀媽
佢地D仔女被人煽動去擲磚
有冇驕傲

引用:
原帖由 secretflower 於 2017-8-20 08:41 AM 發表
呢個掟磚暴徒肯定係黃痴鋒。
x100.

開講有話:學好三年,學壞就三日。
一睇就知佢老母係個死懶西!

引用:
原帖由 cxa343 於 2017-8-20 05:29 PM 發表

令毒果淫機更臭!

今年就期待毒果新機,會否係佔中三周年之日出!仲用埋痴瘋做新機宣傳!
漢奸、毒果打手、正殘體五毛,都係會有報應的

引用:
原帖由 C依O 於 2017-8-20 05:18 PM 發表
嗰畜牲老母都是來自大陸, 生個咁嘅畜牲仲唔反省吓個畜牲坐監真係家山有福
又真系好多大陸新娘嫁俾廢Hi香港老公, 來港后會好容易俾人拉入教

引用:
原帖由 大衰人~ 於 2017-8-20 05:25 PM 發表
人地國家或者地區
諗緊點樣強大 我地香港經濟而經唔係太好 仲係到日嘈夜嘈
既然你識引用 聖經
首先睇下點解 耶穌 要創造咁多語言。
其實香港係爭個領導者。其實好多無能者  都係到諗點樣滅絕 而唔係諗點解團 ...
多謝回帖,不過有D高深

咪同D西9講咁多!
教主都唔信十誡,D教徒能有良心?

拉人啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]