• 瀏覽: 54,283
  • 回覆: 389
  • 追帖: 4
+24
駛乜同佢老母講咁多咩?佢老母教仔教到變成過街老鼠,香港有今日咪就係多得佢老母囉!

天下父母不想兒女做烈仕,只望兒女平平安安身體健康。

河童和左口健一樣,以為戴帽加口就超人變身,無人認到!岸久舞若衣!

引用:
原帖由 andrewidv 於 2017-8-20 12:45 AM 發表
所以話,這是誰的責任?
有好多老一輩的人,經常罵年輕人想點就點,唔知死
但其實真正做錯事的,是年長一輩或以上的成年人,
自己無儘好本份,仲要將矛頭,全都歸咎於年青人的身上....
你都有病!你答我,掟磚有冇問題?

引用:
原帖由 hanE 於 2017-8-20 12:49 AM 發表

呢個女人心理有問題!痴瘋係受佢擺布才會走上呢條不歸路,試問?一個咁細�小孩(反國教時痴瘋還很細)絕對冇可能對社會問題政治有興趣和觸角!平心而論痴瘋係可憐�!要不是一國兩制,佢係政治犯,勾結外國勢力, ...
你太天真啦,佢老豆識得泰國事件後去美使館出糧,你米睇得佢地咁純情。佔中期間個個買唔到新iphone,何解佢地咁忙都「買」到?

漢奸、毒果打手、正殘體五毛,都係會有報應的!

邊個?破壞治安既河童囉

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-8-20 12:04 AM 發表
好奇怪,網上打手幾憎我都好,不過一定唔敢答我D問題
你厲害囉,好唔好?有啲嘢講得太清楚,鋒芒太露唔係幾好㗎。

佢老母拿住本聖經大仁大義鼓勵個發瘟仔, 依家佢再拿住聖經去向世界講相中人是誰, 甘就真係誠懇基徒啦

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-8-19 11:47 PM 發表
乜年代,仲寫信?

我知道你想扮龍應台, 不過人地教仔教到安德烈入香港大學,你教仔教到忽必烈,入壁屋俾人爆菊

唔想同你討論,只系想公開問你識唔識得相中條四眼仔?

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20160210/p ...
捉黃痴瘋老豆老母出來公審,點解識得做愛生仔,又唔能識得教,生着個為害社會的人渣出來,根本佢全家都要被公開打滕受罸。

引用:
原帖由 nowayforever 於 2017-8-20 04:39 PM 發表

呢個咪河童?
所以問黃媽媽識唔識

引用:
原帖由 bid321 於 2017-8-20 04:57 PM 發表

捉黃痴瘋老豆老母出來公審,點解識得做愛生仔,又唔能識得教,生着個為害社會的人渣出來,根本佢全家都要被公開打滕受罸。
呢D趴街家庭等天修

我都想手揸聖經去殺人放火 ……………… 我替神辨事咋!

和平非暴力,唔通揸住𥖁頭嚟健身?

教子無方

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-8-20 12:04 AM 發表
好奇怪,網上打手幾憎我都好,不過一定唔敢答我D問題
我答你:我們是和,理,非的。是和平。
理性。
非暴力無恥運動。
你看到的是別有用心的人用特技拍攝。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]