• 瀏覽: 54,261
  • 回覆: 389
  • 追帖: 4
+24
一早講佢老母
勤𨳒閪懶教仔

引用:
原帖由 Threeee 於 2017-8-22 03:38 PM 發表
給黃之鋒媽媽的公開信

你個仔垃圾,害人害已,請快D自生自殘
希望將來你個仔日日都要係監獄,等你日日都有得驕傲
師兄你好快願望成真, 癡瘋仲有單藐視法庭等判

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-8-20 11:57 PM 發表

各位師兄要定D,放下成見

事關香港存亡

泛民知道多年大話已經無人信,所以改向學生和年青人下手,學生努力讀書,又無機心,邊知道人心險惡
香港伊斯蘭國正式成立!

引用:
原帖由 kenneth6 於 2017-8-22 10:33 PM 發表

香港伊斯蘭國正式成立!
7244809 7244810
香港靠呢班年青人接班,無未來

引用:
原帖由 終國人 於 2017-8-21 11:30 PM 發表
赤共暴政下,人民有權起義
認真一問C兄,

我話打柒黃絲係公義,

我係唔係有權打柒黃絲???

引用:
原帖由 kenneth6 於 2017-8-22 10:38 PM 發表

認真一問C兄,

我話打柒黃絲係公義,

我係唔係有權打柒黃絲???
你話就梗係唔係啦
而家全世界民主先進國家都呼籲立即釋放政治犯,大陸作為世界第三世界落後地區,係一個獨裁邪惡嘅共產政權,人民追求民主何罪之有,你搵返毛澤東係未盜取政權時所講嘅追求民主可以革命嘅說話先啦

引用:
原帖由 終國人 於 2017-8-22 10:48 PM 發表

你話就梗係唔係啦
而家全世界民主先進國家都呼籲立即釋放政治犯,大陸作為世界第三世界落後地區,係一個獨裁邪惡嘅共產政權,人民追求民主何罪之有,你搵返毛澤東係未盜取政權時所講嘅追求民 ...
我打柒完黃絲後俾人拉咗,

好多人話我係政冶犯呼籲立即釋放,

係唔係可以立即釋放??

説得好

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-8-19 23:47 發表
乜年代,仲寫信?

我知道你想扮龍應台, 不過人地教仔教到安德烈入香港大學,你教仔教到忽必烈,入壁屋俾人爆菊

唔想同你討論,只系想公開問你識唔識得相中條四眼仔?

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20160210/p ...
一矢中的!好文!

人哋老母·教到子女入·劍橋,你老母教隻畜生入獄,仲好意思話人老母。

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2017-8-23 03:37 PM 發表
人哋老母·教到子女入·劍橋,你老母教隻畜生入獄,仲好意思話人老母。
林太敢發言挺法治,好有承擔

林子健戴上口罩就以為自己不是林子健了。

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-8-20 12:52 PM 發表

黃媽媽系黨派裡面的財爺,仲教埋黃癡瘋要大洗D, if not, 市民見黨派仲有錢可用,募捐無甘容易
有一選泛民的大眾係白痴的典型例子,果日遊行香港重有二萬幾白痴,捐多D啦,$多加鐘意做白痴就冇為左住人

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2017-8-23 03:37 PM 發表
話分兩頭。

真正為民請命,為崇高的理想之人,我,真心敬佩。

至於何為民,何為金而出面之人。

心照吧。

引用:
原帖由 ibmha6 於 2017-8-24 04:39 AM 發表

有一選泛民的大眾係白痴的典型例子,果日遊行香港重有二萬幾白痴,捐多D啦,$多加鐘意做白痴就冇為左住人
唔多啦, 甘多人入左去,計佢地家人,朋友,幾個黨派夾埋,再人拉人追魂call, 再加煽動港人,先得兩萬零

好失禮啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]