• 瀏覽: 54,209
  • 回覆: 389
  • 追帖: 4
+24
乜年代,仲寫信?

我知道你想扮龍應台, 不過人地教仔教到安德烈入香港大學,你教仔教到忽必烈,入壁屋俾人爆菊

唔想同你討論,只系想公開問你識唔識得相中條四眼仔?

黑衫手執兩舊磚果個

約翰福音 8.7

耶穌就直起腰來,對他們說:「你們當中誰沒有犯過罪,誰就先拿石頭打她。」

點解有人可以無理向新年正在執
勤的無辜警務人員掟磚?

好奇怪,網上打手幾憎我都好,不過一定唔敢答我D問題

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-8-20 12:04 AM 發表
佢點會答你,答你一定都係(我唔識相中人)

引用:
原帖由 hanE 於 2017-8-20 12:14 AM 發表

佢點會答你,答你一定都係(我唔識相中人)
額....我覺得佢似強奸阿婆D色魔

所以話,這是誰的責任?
有好多老一輩的人,經常罵年輕人想點就點,唔知死
但其實真正做錯事的,是年長一輩或以上的成年人,
自己無儘好本份,仲要將矛頭,全都歸咎於年青人的身上....

相中人是否就是撒旦之子假冒基督果個?

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-8-20 12:18 AM 發表

額....我覺得佢似強奸阿婆D色魔
呢個女人心理有問題!痴瘋係受佢擺布才會走上呢條不歸路,試問?一個咁細嘅小孩(反國教時痴瘋還很細)絕對冇可能對社會問題政治有興趣和觸角!平心而論痴瘋係可憐嘅!要不是一國兩制,佢係政治犯,勾結外國勢力,分裂國家,佢一定打靶!好彩佢受庇於一國兩制保住條狗命,但係餘生佢只能做隻美狗,

到底呢對父母背後有什麼故事?會如此憎恨自己國家,真係為了綠卡和黑金?真係唔明!佢寫封信唔係俾個仔睇,係煽動攪會和班耶L,所以佢一定唔會有反應。

引用:
原帖由 hanE 於 2017-8-20 12:49 AM 發表

呢個女人心理有問題!痴瘋係受佢擺布才會走上呢條不歸路,試問?一個咁細嘅小孩(反國教時痴瘋還很細)絕對冇可能對社會問題政治有興趣和觸角!平心而論痴瘋係可憐嘅!要不是一國兩制,佢係政治犯,勾結外國勢力, ...
本身佢都係受靶相 只不過佢現在做作奸犯科性質上唔同既野

呢個掟磚暴徒肯定係黃痴鋒。

傳:痴風老母在蘋果日報做副編輯

引用:
原帖由 hanE 於 2017-8-20 12:49 AM 發表

呢個女人心理有問題!痴瘋係受佢擺布才會走上呢條不歸路,試問?一個咁細嘅小孩(反國教時痴瘋還很細)絕對冇可能對社會問題政治有興趣和觸角!平心而論痴瘋係可憐嘅!要不是一國兩制,佢係政治犯,勾結外國勢力, ...
黃媽媽系黨派裡面的財爺,仲教埋黃癡瘋要大洗D, if not, 市民見黨派仲有錢可用,募捐無甘容易

應該係之瘋祖先事,貪平娶醜婦,兒孫醜三袋

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-8-19 11:47 PM 發表
乜年代,仲寫信?

我知道你想扮龍應台, 不過人地教仔教到安德烈入香港大學,你教仔教到忽必烈,入壁屋俾人爆菊

唔想同你討論,只系想公開問你識唔識得相中條四眼仔?

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20160210/p ...

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-8-20 12:04 AM 發表
警方用超級電腦對照
一定

邊位

主題標籤 #黃之鋒
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]