• 瀏覽: 30,332
  • 回覆: 321
+3
引用:
原帖由 kglam98 於 2017-8-19 03:30 PM 發表

你睇文匯大公呢d造假中共喉舌咪知囉,無人買都生存到

反觀萍果呢d傳媒,有人睇都無人敢落廣告
毒菓等執笠,仲話多人睇,只有黃低智才夠膽講

一個日落帝國嘅爛鬼造假傳媒,又有幾大影響力吖

釘書機案睇得出,泛民已走向死亡

引用:
原帖由 kglam98 於 2017-8-19 03:30 PM 發表

你睇文匯大公呢d造假中共喉舌咪知囉,無人買都生存到

反觀萍果呢d傳媒,有人睇都無人敢落廣告
食毒果食到上晒腦

引用:
原帖由 強國人民 於 2017-8-19 04:11 PM 發表
姐係條片係假嘅
你有條真片係手?

樓主講緊毒果?

引用:
原帖由 kglam98 於 2017-8-19 06:26 PM 發表

係囉,依家係香港多人睇既報紙要執笠,無人睇既喉舌反而有運行,重話係自由市場?笑死
銷紙唔夠十萬叫多?
不過咁講,可能錢都用晒去請轉貼員同打手同貼泛民寫手,所以又要轉自顧又年年狂蝕

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2017-8-19 03:08 PM 發表

『接下來的兩天,他們挖掘出來的信息影響著警方的調查,玷污了香港最大民主黨派的聲譽,更凸顯出那股籠罩著這個前英國殖民地上的多疑與互不信任的瘴氣。』
BBC真係好撚中肯
之前傳真社(Fact wire) 挖咗唔少政府衰嘢,又挖mtr買咗嘅大陸列車有裂㾗,又中廣核喺台山核電廠某啲重要配件問題,啲黃樂媒爭住引用,又有好多黃民喺佢fb留言,我嗰陣時以為傳真社都係黃媒。

引用:
原帖由 崖上勇敢的香腸 於 2017-8-19 06:30 PM 發表

之前傳真社(Fact wire) 挖咗唔少政府衰嘢,又挖mtr買咗�大陸列車有裂㾗,又中廣核喺台山核電廠某啲重要配件問題,啲黃樂媒爭住引用,又有好多黃民喺佢fb留言, ...
根本就係傾向泛民
不過人地呢件事確實求真

引用:
原帖由 kglam98 於 2017-8-19 06:27 PM 發表

讀者如係窮L死蠢就睇中共喉舌啦
哦!明白!😏

引用:
原帖由 kglam98 於 2017-8-19 05:02 PM 發表

笑死,香港以前就係商業社會好自由,依家就得啖笑

李波咪係例子囉!重係商業社會好自由咩?笑死
香港咁多地產霸權仲唔喺商業社會好自由?詞窮亂噏就當事實呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]