• 瀏覽: 4,022
  • 回覆: 38
其實老共用呢啲對付大陸人嘅方式對付香港人係咪work到,好快就知。不過我覺得老共製造咁多敵人好傻,佢地行上絕路,只會用一生嘅時間反對呢個政權,64學生到今天仲有影響力,而且都生活得好好,所以根本唔會怕坐監,因為佢地成世都唔駛做野有人捐款。估唔到老共仲攪多一班出黎,我都替老共擔心。

我都希望佢地用一生的時間蹉跎歲月來為反對而反對。為錢而反對。
在基本法下他們的反對不會撼動政府。而且這次判刑可以留作判例。以後照辦就是。
到2047年老共接手香港就更加好戲連場。又或者見到老共強硬,這幫人腳軟被收編都話唔定呢!

回帶

https://www.youtube.com/watch?v=AyLqUrjlIpE

而家呢班人出返尼就叫更新人仕

呀顛峰個就話有美國佬照JA

其他幾個2打6成世乞食

我睇而後有幾多廢青去鳩衝

64學生有咩影響力?劉曉波都死Q埋,生活得好好?
習主席就生活得好好啦

引用:
原帖由 starr 於 2017-8-19 01:14 AM 發表
回帶

https://www.youtube.com/watch?v=AyLqUrjlIpE
雖然我唔支持佔中,不過今次單野真係老屈左啲,成條片得警犬用暴力。

唔驚! 如果係屈,泛民成班律師實幫佢地上訴架,律師最鍾意正義架喇   

樓主, 講得好, 幾時到你去, 我一定支持你. 不過你記得自己為自己的行為負責, 不要學垃圾學者走數. 你要追求民主是你的自由, 但請不要阻礙他人的生活, 更不要犯法.

前排有個豬頭叫班豬仔去
【違法】阻街、衝擊之后,

騙騙了一大班人坐監留案底
自己就快閃咗去了……

【達義】?達義個屁呀

都幾搞笑…

引用:
原帖由 Classico 於 2017-8-19 12:46 AM 發表
其實老共用呢啲對付大陸人嘅方式對付香港人係咪work到,好快就知。不過我覺得老共製造咁多敵人好傻,佢地行上絕路,只會用一生嘅時間反對呢個政權,64學生到今天仲有影響力,而且都生活得好好,所 ...
有乜老師?就有乜學生,有人加鹽加醋都得

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2017-8-19 02:32 AM 發表
64學生有咩影響力?劉曉波都死Q埋,生活得好好?
習主席就生活得好好啦
柴玲,你陸,幾好丫,佢地都唔會再反中反共啦.

搭成個舞台,好似明星咁,台下fans 進入亢奮狀態,完全受明星控制......
示威心理學,特區政府要學野喇.

其實成日煽動時果下威威,完左之後又話唔七關我事,都幾搞笑

傻瓜!人地64學生領袖都吾玩反共啦。。。。人地系美國搵錢至上。。。。

引用:
原帖由 Classico 於 2017-8-19 12:46 AM 發表
其實老共用呢啲對付大陸人嘅方式對付香港人係咪work到,好快就知。不過我覺得老共製造咁多敵人好傻,佢地行上絕路,只會用一生嘅時間反對呢個政權,64學生到今天仲有影響力,而且都生活得好好,所 ...
係囉,學你用電腦發聲,唔到現場呼籲咪無事囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]