• 瀏覽: 7,724
  • 回覆: 50
+2
在一個晴朗的早上再度起行
聲稱需要證據,超乎尋常的聲稱需要超乎尋常的證據
對毫無證據的聲言,可信手揚棄
引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-8-19 12:06 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=pZsGIuAUYYM

一句話
工業基礎差
無錢!

五毛日日上來唱印度武器有幾差有鳩咩。
印度武器咁撚差都夠膽入侵大陸地方成2個幾月,大陸武器咁撚勁都唔敢趕人走。哈……

要看看做航母來幹什麼。

如果做來自己玩玩, 做來給中美做靶, 印也會做。

得!等多幾十年姐。

感謝星海哥講解。

引用:
原帖由 dickwu2009 於 2017-8-19 07:57 發表

無錢!
三哥錢很多
光是給毛熊維修二手航母就30億綠鈔

引用:
原帖由 快樂的小鴨 於 2017-8-19 09:02 發表
印度武器咁撚差都夠膽入侵大陸地方成2個幾月,大陸武器咁撚勁都唔敢趕人走。哈……
呢樣就係戇居同有智慧既分別
白象就係戇居居既代表

造得出,不過係搵人嚟造。 永遠學唔到中國人咁,拆解一次睇完,即刻可以自己從頭造。

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-8-19 10:36 AM 發表

三哥錢很多
光是給毛熊維修二手航母就30億綠鈔
但自製就不止30億吧,
可能以十倍以上資金,
而且印度人常常要上床瞓覺,
人地二年做一隻,
它可能要十年才成!

引用:
原帖由 快樂的小鴨 於 2017-8-19 09:02 AM 發表
不戰而屈人之兵咁高深嘅嘢,係d禽獸永遠冇辦法明白架啦。

中國滅掉阿三軍隊,如探囊取物,勝負已分,反而吊著印度幾十萬大軍係高山之上, 燈油火蠟已經耗死阿三全國經濟。而中國經濟規模係印度至少五倍, 大家燒一樣咁快, 印度也早早掛,何樂而不為?
更何況唔需要殺幾萬印度兵, 自損印度咁大的市場。

做到, 只係冇艦島, 冇動力同冇戰機之嘛

印度太強大喇.

預覽印度自家航空母艦在海上游戈既雄風.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]