• 瀏覽: 10,686
  • 回覆: 42
+2
之前有人好寸嘴話強國人要上FB都要「翻牆」

依家中口卦,黃生想上FB, 「翻牆」啦

其實大陸人「翻牆」上FB , 都係走黎鬧爆黃生

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2017-8-18 10:05 PM 發表
其實大陸人「翻牆」上FB , 都係走黎鬧爆黃生
不一定,以我所知,打游戲又有,睇咸野又有(下載),反而黃絲鋒不是名人,強國人自己反共激烈好多,呢D又要做,又怕政府告,怕死L,敢做唔敢認,強國人睇唔起的

黃絲成九日以為國內人好L重視佢地既ㄧ言ㄧ動,又乜9殘體文...慳D啦黃絲.

引用:
原帖由 好時年 於 2017-8-19 07:08 PM 發表
黃絲成九日以為國內人好L重視佢地既ㄧ言ㄧ動,又乜9殘體文...慳D啦黃絲.
要做又怕人告,甘番薯,無人睇得起佢

歷史上不嬲反政府嘅人都要坐監受罪啦,反清復明就是例子啦

黃狗

引用:
原帖由 nguyenngochung 於 20/8/2017 05:11 發表
歷史上不嬲反政府嘅人都要坐監受罪啦,反清復明就是例子啦
無錯,中國歷史上亦不停有漢奸出現,勾結外國勢力,以為可以藉外來勢力令自己「擁有」國家,或者呃返一官半職,不過多數都無好下場。

呢排好多開心事!一班爆徒廢青少年政掍,比人利用後全部入哂監

講真,某啲人成日以為翻牆好似好慘,講真,上fb有乜作用,最後咪又係被統計浪費時間係手機上
得閒係fb晒下命等啲朋人睇下,得閒接受毒果,18毛同埋啲毒媒洗腦
真係唔覺得有乜資格話中國好封鎖呢啲垃圾資訊
中國十幾億人,老尾控制大部分傳媒企業,如果日日俾你係我地方洗人腦腦,中國就會變下一個中東,重返春秋戰國時代

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-8-18 10:18 PM 發表

不一定,以我所知,打游戲又有,睇咸野又有(下載),反而黃絲鋒不是名人,強國人自己反共激烈好多,呢D又要做,又怕政府告,怕死L,敢做唔敢認,強國人睇唔起的

呢d仆街坐監益左佢,不過都要講句抵佢老味西死

乜仲有人玩fb架咩

有,自鳴得意的黃絲帶.

引用:
原帖由 高橋涼介 於 2017-8-20 08:20 AM 發表
呢d仆街坐監益左佢,不過都要講句抵佢老味西死
佢地既老豆,老母仲好自豪添.

主題標籤 #黃之鋒
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]