• 瀏覽: 10,694
  • 回覆: 42
+2
黃絲一向自戀,痴痴呆呆幾件行埋就會喺FB互相愛撫同自摸,然後大家一起繼續無奈

強國人搞民主自由邊有好似呢條撚樣咁次次出嚟都叫人捐錢呀

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2017-8-20 07:29 AM 發表
講真,某啲人成日以為翻牆好似好慘,講真,上fb有乜作用,最後咪又係被統計浪費時間係手機上
得閒係fb晒下命等啲朋人睇下,得閒接受毒果,18毛同埋啲毒媒洗腦
真係唔覺得有乜資格話中國好封鎖呢&# ...
冇錯,香港就係太自由,所以老尾利用這點來操控香港傳媒,向一D學生及弱智人士不停洗腦利用學生及弱智人士反中亂港,有沒有留意到大部分黃絲都係一D無業遊民或在社會底層爭扎的弱智年輕人,每日淨係識得接收資訊而不會過濾及分析資訊,比人利用空重要覺得自己好重要

我最欣賞呢班爛仔唱生日歌。祝佢地年年有今日,歲歲有今朝。唱完茘枝角再去赤柱大祠堂唱,千期唔好停。

報應

壞人終於受到惡果

早知今日

引用:
原帖由 x747x 於 2017-8-20 05:31 AM 發表

無錯,中國歷史上亦不停有漢奸出現,勾結外國勢力,以為可以藉外來勢力令自己「擁有」國家,或者呃返一官半職,不過多數都無好下場。
無L錯

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2017-8-18 10:05 PM 發表
其實大陸人「翻牆」上FB , 都係走黎鬧爆黃生
嘩 黃咩生,叫仆街河童!!

引用:
原帖由 好時年 於 2017-8-20 08:54 AM 發表

佢地既老豆,老母仲好自豪添.
叫佢老豆老母一齊入去坐,我都覺得好自豪架喎。

引用:
原帖由 mcmc258 於 2017-8-20 09:47 AM 發表
我最欣賞呢班爛仔唱生日歌。祝佢地年年有今日,歲歲有今朝。唱完茘枝角再去赤柱大祠堂唱,千期唔好停。
祝三條細柒頭坐足一世,等埋三條老柒頭入去!!爽

哈哈哈,樓主講得好,不過黃絲廢青無腦無思想無人性怎懂 翻牆

叫得周永康既都係收監收場

引用:
原帖由 nguyenngochung 於 2017-8-20 05:11 AM 發表
歷史上不嬲反政府嘅人都要坐監受罪啦,反清復明就是例子啦
係呀
咁痴風坐幾個月就太小La
政治犯起碼坐1O年La

引用:
原帖由 ookkman 於 2017-8-20 10:09 AM 發表

嘩 黃咩生,叫仆街河童!!
嘩叫咩扑街河童呀!
叫賣國賊 冚家鏟 樣衰到嘔 扑街賤格無人性死河童

引用:
原帖由 進擊的蒲皇 於 2017-8-20 11:24 AM 發表

嘩叫咩扑街河童呀!
叫賣國賊 冚家鏟 樣衰到嘔 仆*賤格無人性死河童
嘩哈哈

引用:
原帖由 好時年 於 2017-8-20 08:54 AM 發表

佢地既老豆,老母仲好自豪添.
佢地老豆老母一睇就知頂硬上啦, 呢d父母會夠膽在傳媒面前數臭自己件畜牲嗎? 佢地會唔驚將來出獄後的畜牲會唔返歸嗎? 將來死咗無人幫佢地擔幡買水, 咁點算, 大家都知畜牲無人性, 但點解無人性, 咪就係呢d仆街父母放縱出來的。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]