• 瀏覽: 2,896
  • 回覆: 33
法官當初判佢哋社會服務令根本就係錯誤 ,一早就要重判呢班暴徒入獄, 姑息縱容,  違法行為只會愈演愈烈。 魚蛋行動有版你睇。。 羅冠聰嘅媽媽話佢係為咗下一代真係看到傻眼。

仲有一班有識之士扭曲民主光環 ,   灌輸違法嘅行為 畀年青人。
呢個戴妖魔講咗會找數,點解到而家香港政府仲未有拘捕行動,俾機會佢繼續 茶毒下一代 。

引用:
原帖由 股貴勝 於 2017-8-18 08:31 PM 發表

佢哋死,佢哋事。
坐完幾個月出嚟又搞搞震啦

引用:
原帖由 secretflower 於 2017-8-18 08:35 PM 發表

坐完可能又再入去.重有其他控罪.

引用:
原帖由 wwchik1955 於 2017-8-18 08:44 PM 發表

坐完可能又再入去.重有其他控罪.
咁就好啦

引用:
原帖由 secretflower 於 2017-8-18 08:35 PM 發表

有案底,下次會加刑的!

引用:
原帖由 股貴勝 於 2017-8-18 09:18 PM 發表

冇所謂,跟住又坐過。白手變黑手。
黃痴鋒 仲有幾單官司跟尾,睇嚟佢今次坐到屎忽開花 完成埋大學啱啱好。

引用:
原帖由 Df21d 於 2017-8-18 09:19 PM 發表

有案底,下次會加刑的!
咁就太好啦
好似監獄風雲咁夜晚俾人執幾鎚

引用:
原帖由 股貴勝 於 2017-8-18 09:30 PM 發表

律政署等佢坐完先再上庭,唔俾機會黃絲法官判同期執行。
希望係咁就好啦
呢條友仔有公文袋保護傘。
律政司同黃絲法官而家都係喺度政治角力緊。。 今次鋤呢三條友坐半年, 五年內唔可以參選 。

引用:
原帖由 股貴勝 於 2017-8-18 09:52 PM 發表

呢幾條友玩完架啦
成個香港都識佢哋睇嚟冇人夠膽請佢哋打工 將來又多咗三條長毛

入獄沒有說要他們悔改。只是要他們對自己犯法的行為付出法律規定的代價。
死不悔改,下次就加刑囉。可以一輩子進出監獄。

引用:
原帖由 secretflower 於 2017-8-18 09:55 PM 發表

成個香港都識佢哋睇嚟冇人夠膽請佢哋打工 將來又多咗三條長毛
周永康同黃之鋒都係啃老架嘞

羅冠聰唔知有無咁幸福?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]