• 瀏覽: 32,313
  • 回覆: 318
+2
引用:
原帖由 diballin 於 2017-8-19 03:31 PM 發表

我係市民之一,我全家都撐林鄭,得唔得?
全家?香港萬中無一。

引用:
原帖由 siu80 於 2017-8-19 05:02 PM 發表
歐家麟本身就係黃絲一名, 睇佢平時要請絕大多數係犯民, 同講野偏幫犯民就知, 難得有你呢位黃絲投訴佢唔夠黃
黃皮藍心。

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2017-8-18 06:56 PM 發表

我係市民之一,我撐林鄭,得唔得?
港台十個有九個黃絲,留返一個為藍絲發聲都唔得呀?
有道理!

引用:
原帖由 EJM 於 2017-8-19 05:47 PM 發表

有道理!
我建議自由風請多些李卓人,劉小麗,劉慧卿 等人去做客席主持平衡下聲音。

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-19 06:03 PM 發表

我建議自由風請多些李卓人,劉小麗,劉慧卿 等人去做客席主持平衡下聲音。
揾黃絲犯民做主持一個偏黃節目叫平衡下聲音

劉小麗? 已完啦~ 慢讀6秒一字做節目呀?

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-18 06:36 PM 發表

市民俾錢港台,不是林鄭
我你納粹人  我支持林鄭 支持港台為政府服務! 吾係你班仆街黃屍 使撚搞到社會分化? 正義永遠支持大多數良好公民

引用:
原帖由 傑青R福利 於 2017-8-19 06:21 PM 發表

揾黃絲犯民做主持一個偏黃節目叫平衡下聲音

劉小麗? 已完啦~ 慢讀6秒一字做節目呀?
師兄講得好!夠晒清楚

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-18 06:01 PM 發表
他主持很多時不自覺搶住維護林鄭惡行,上次教育局新資源50億,好似同政府推銷一樣,明明無公開咨詢,竟說話社會巳經有共識多年,只係唔知點解唔推行,係咪梁振英問題呢?講到所有功林鄭領哂,過去所有不是全部入梁振英 ...
睇你都係只許黃絲講野,持其他意見講野的就唔得。

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-18 07:38 PM 發表

政府英明急市民所急,如起大量公營房屋和公營商場,人人安居樂業,百業興旺,反咩?相反回歸後政府要市民捱貴租住縮水樓,老人院又服務差,等又耐,民不聊生,奇怪有咁多藍絲會支持。
我想問下你點睇雙學反東北開發?

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-18 06:01 PM 發表
他主持很多時不自覺搶住維護林鄭惡行,上次教育局新資源50億,好似同政府推銷一樣,明明無公開咨詢,竟說話社會巳經有共識多年,只係唔知點解唔推行,係咪梁振英問題呢?講到所有功林鄭領哂,過去所有不是全部入梁振英 ...
最好乜都問過樓主你,接聽嘅電話就一定要係黃絲打嚟,鬧政府政治打壓果d就係好主持,啱唔啱聽呀樓主?

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-18 06:36 PM 發表

市民俾錢港台,不是林鄭
因為好多市民支持林鄭,

主持人見到民意,
所以支持林鄭,

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-19 05:28 PM 發表

全家?香港萬中無一。
我都係市民,我支持林鄭

引用:
原帖由 kwan1516 於 2017-8-20 01:42 AM 發表

師兄講得好!夠晒清楚
多謝支持。 請傑青講果班人去開咪真係浪費納稅人金錢

成個港台言論反政府就得,有一兩個支持下就比人吠,乜道理,仲有港台人支政府錢,拿政府錢反政府,有邊個政府容忍到,係港府先甘大量

而家 d  能樣,係要反政府先安樂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]