• 瀏覽: 32,371
  • 回覆: 318
+2
引用:
原帖由 zfx12223129 於 2017-8-19 12:53 AM 發表

雖然我是內地嘅,但我都有聽香港電台嘅自由瘋自由瘋!

嚮我印象中,歐家輪 陳艷萍哩對狗男女明明就是黃尸。
陳艷萍較持平,可接受,歐就好明顯有點世界仔。

引用:
原帖由 zfx12223129 於 2017-8-19 12:53 AM 發表

雖然我是內地嘅,但我都有聽香港電台嘅自由瘋自由瘋!

嚮我印象中,歐家輪 陳艷萍哩對狗男女明明就是黃尸。
連黃絲扮持平都唔得,都話傑青要港台做黃絲專用電台

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-18 06:01 PM 發表
他主持很多時不自覺搶住維護林鄭惡行,上次教育局新資源50億,好似同政府推銷一樣,明明無公開咨詢,竟說話社會巳經有共識多年,只係唔知點解唔推行,係咪梁振英問題呢?講到所有功林鄭領哂,過去所有不是全部入梁振英 ...
雙重標準
Double Standard

引用:
原帖由 傑青R福利 於 2017-8-19 07:55 AM 發表

連黃絲扮持平都唔得,都話傑青要港台做黃絲專用電台
你都覺得佢唔持平啦

引用:
原帖由 傑青R福利 於 2017-8-18 06:19 PM 發表
噢! 原來藍絲聲音不能在香港電台出現,好一言堂噢!
這就是公義?
主持不中立.......香港電台D主持幾時中立過, 所以呢個主持無問題,佢只係做好港台成個台的方針(不中立).樓主個題目應該係......香港電台自由phone主持歐家倫主持不中立,保持了香港電台的台風.又一香港人代表.        

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-18 06:01 PM 發表
他主持很多時不自覺搶住維護林鄭惡行,上次教育局新資源50億,好似同政府推銷一樣,明明無公開咨詢,竟說話社會巳經有共識多年,只係唔知點解唔推行,係咪梁振英問題呢?講到所有功林鄭領哂,過去所有不是全部入梁振英 ...
乜香港電台不是黃人最like嘅咩

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-18 07:06 PM 發表
邊有,近年打去批評政府的電話多些唔接,明明好易打通電話,但近年接少好多聽眾電話,藍絲佔多。
果然神經錯亂

毒果搞自僱
哎呀

引用:
原帖由 friendchanli 於 2017-8-19 11:01 AM 發表

主持不中立.......香港電台D主持幾時中立過, 所以呢個主持無問題,佢只係做好港台成個台的方針(不中立).樓主個題目應該係......香港電台自由phone主持歐家倫主持不中立,保持了香港電台的台風.又一香港人代表.  ...
你地聽左先判,唔好話我屈佢。

http://www.rthk.hk/radio/radio1/ ... view/episode/444684

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-19 10:38 AM 發表

你都覺得佢唔持平啦
偏黃到甘

引用:
原帖由 friendchanli 於 2017-8-19 11:01 AM 發表

主持不中立.......香港電台D主持幾時中立過, 所以呢個主持無問題,佢只係做好港台成個台的方針(不中立).樓主個題目應該係......香港電台自由phone主持歐家倫主持不中立,保持了香港電台的台風.又一香港人代表.  ...
絕對認同。 成個港台都做唔到中立,只為黃絲發聲,所以收視率衰過阿視

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-19 11:31 AM 發表

你地聽左先判,唔好話我屈佢。

http://www.rthk.hk/radio/radio1/ ... view/episode/444684
無話你屈佢,佢係唔中立,我意思係成個香港電台都無主持中立,咁係唔係要換晒所有主持,唔係只換一個你唔岩聽的主持.

做乜啲人成日扮中立咁得意嘅? 有圖有真相

附件

Screenshot_20170623-184707.png(115.83 KB)

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-18 06:36 PM 發表

市民俾錢港台,不是林鄭
好啊,即係我都有份啦,我今次贊成你,摺咗香港電台佢

引用:
原帖由 j.o.lai 於 2017-8-19 01:48 PM 發表

好啊,即係我都有份啦,我今次贊成你,摺咗香港電台佢
摺埋港台,我諗有90%以上市民贊成。

邊位?有無相片?。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]