• 瀏覽: 32,265
  • 回覆: 318
+2
他主持很多時不自覺搶住維護林鄭惡行,上次教育局新資源50億,好似同政府推銷一樣,明明無公開咨詢,竟說話社會巳經有共識多年,只係唔知點解唔推行,係咪梁振英問題呢?講到所有功林鄭領哂,過去所有不是全部入梁振英數。今日市民打去批評佔中三子被判刑,777 唔係真心想社會和諧,歐又搶住護航話唔關佢事,關梁振英事,被聽眾ko話佢作為政務司司長有權叫猿國強唔上訴。節目又罕有接了頭幾個都話判刑太輕的藍絲電話。希望港台查下777  同佢有咩關係。市民希望換主持人。

對壞人仁慈等於對社會殘忍
對住D見高拜見低踩無人性的會員 黑名單最簡單直接,以免中陷阱

有競爭有進步
壟斷行業收縮
噢! 原來藍絲聲音不能在香港電台出現,好一言堂噢!
這就是公義?

香港電台係政府台
點解唔係企政府哥邊呀?

你講d野真奇怪

引用:
原帖由 oyear 於 2017-8-18 06:28 PM 發表
香港電台係政府台
點解唔係企政府哥邊呀?

你講d野真奇怪
市民俾

引用:
原帖由 oyear 於 2017-8-18 06:28 PM 發表
香港電台係政府台
點解唔係企政府哥邊呀?

你講d野真奇怪
市民俾錢港台,不是林鄭

咁城市卵壇個So敬含好中立

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-18 06:36 PM 發表

市民俾錢港台,不是林鄭
我係市民之一,我撐林鄭,得唔得?
港台十個有九個黃絲,留返一個為藍絲發聲都唔得呀?

樓主的理解能力異于一般香港人,歐家倫十句九句都黃,講一句事實。樓主都容忍不了?認定是林鄭打事,令我捧腹大笑。

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2017-8-18 06:56 PM 發表

一個都不能留 就係 傑青 所謂嘅公義

係市民比錢政府 再比港台
攪清楚先
回歸前,市民連反對既聲音都無資格
甘又點?
點解回歸後反而反政府?
引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-18 06:36 PM 發表

市民俾錢港台,不是林鄭

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2017-8-18 06:56 PM 發表

邊有,近年打去批評政府的電話多些唔接,明明好易打通電話,但近年接少好多聽眾電話,藍絲佔多。

引用:
原帖由 iouyyy 於 2017-8-18 07:02 PM 發表
樓主的理解能力異于一般香港人,歐家倫十句九句都黃,講一句事實。樓主都容忍不了?認定是林鄭打事,令我捧腹大笑。
佢乜野都賴梁振英,當林鄭過去十幾年白逗人工,我係憎梁振英都覺佢好擦鞋。

引用:
原帖由 oyear 於 2017-8-18 07:06 PM 發表
係市民比錢政府 再比港台
攪清楚先
回歸前,市民連反對既聲音都無資格
甘又點?
點解回歸後反而反政府?
港台一啲唔持平,頭條新聞有無寸過一次黃絲犯民??

講到俾小小稅金大曬甘 (其實有無俾,定係伸手黨都未知) 同土豪有咩分別

引用:
原帖由 傑青R福利 於 2017-8-18 07:03 PM 發表

一個都不能留 就係 傑青 所謂嘅公義
又搞事

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-18 06:01 PM 發表
他主持很多時不自覺搶住維護林鄭惡行,上次教育局新資源50億,好似同政府推銷一樣,明明無公開咨詢,竟說話社會巳經有共識多年,只係唔知點解唔推行,係咪梁振英問題呢?講到所有功林鄭領哂,過去所有不是全部入梁振英 ...
係叫歐家麟,唔係歐家倫,本身係黃絲一名.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]