• 瀏覽: 14,880
  • 回覆: 172
+13
引用:
原帖由 hkgoingup 於 2017-8-17 11:44 發表
你估呢班廢青係班政客D仔女? 個個讀書識字, 將來唔係律師就係醫生?!
街頭廢青點撚樣都係廢青架啦...  坐唔坐監根本無關係...  佢地唔坐監就大好前途?
咪又係一劈屎咁, 入去監房學番門手藝咪仲好囉...
理念呢樣野係唔會傳比自己仔女㗎

城邦傑青話公民抗命,無畏無懼,斷送前程又如何

附件

640_abddf4648079bdda2fe341630f2e3950.jpg(48.9 KB)

引用:
原帖由 曹木各 於 2017-8-17 11:37 AM 發表
咁又封公民廣場7220986
停用,因為你地使用暴力
重啓,可以甕中捉鱉~~
所以我支持準備好大量CCTV、入場登記,就可以重新開放東翼前地

明報換左老總總算講番D人話

引用:
原帖由 hkgoingup 於 2017-8-17 11:44 AM 發表
你估呢班廢青係班政客D仔女? 個個讀書識字, 將來唔係律師就係醫生?!
街頭廢青點撚樣都係廢青架啦...  坐唔坐監根本無關係...  佢地唔坐監就大好前途?
咪又係一劈屎咁, 入去監房學番門手藝咪仲好囉...
身為律師既老處名AV仁咪又係一鳩樣, 唔關識唔識字事, 日日催眠自己, 謊言聽100次, 自己都信埋

根本就不是抗爭,只是動亂,發脾氣要政府起屋但不準批地不準發展,無邏輯無思想。

判得太輕嘞,最少一人兩籠,最好係勞教中心。

引用:
原帖由 annwong 於 2017-8-17 11:50 AM 發表
身為律師既老處名AV仁咪又係一鳩樣, 唔關識唔識字事, 日日催眠自己, 謊言聽100次, 自己都信埋
但佢既催眠係換到個議席...  幾多年?  乜都抵啦...  

法治社會有不滿請從法律徒徑解決,唔信香港法律請移民,唔好用暴力攪破壞

文明社會,年輕人要學着坐下跟對方講道理,在制度下解決問題。
事事講抗爭,天天講社運,一言不合就惡型惡相,聚眾晒馬暴力示威難以長久。
最終樹倒猢猻散,餘生只剩恥辱嘲笑。

少點理性和智商的人
容易踏上不歸路

真係好難相信會出自銘報

佔中三子罪大惡極.誤人子弟

引用:
原帖由 曹木各 於 2017-8-17 11:37 AM 發表

咁又封公民廣場
你唔係唔知廢青改的名嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]