• 瀏覽: 3,781
  • 回覆: 26
+3
引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2017-8-16 08:38 AM 發表
身形不似, 不過衫褲鞋襪連手錶八字腳都一樣, 仲要同一時間地點出現
咁就一定唔係佢啦, 不要問只要信
睇得電視電影多,一個人飾演多角式,連自己都呃埋

好明顯樓主係唔知CCTV有D乜野種類

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2017-8-16 01:36 AM 發表
支持分析,但係警方應該係掌握到其他重要線索,例如八達通,手機通話同手機GPS到過邊度嘅紀錄先咁高調拉人。
應該仲有釘書釘,大脾傷口,醫生推測打釘時間.

點解只比較尼張?仲有好多架喎

引用:
原帖由 hokoonho 於 2017-8-16 12:20 AM 發表
由於留意到不同CCTV 本身也有長闊比不同和變形問題, 小弟做了一些比較和修正

最多人問的就是這個鏡頭, 為何林生又高又瘦, 但原來比較路人後, 這口罩人其實不是表面看的高。

這張就把影像作 ...
單單在大熱天時用口罩, 戴帽在街上走來走去, 巳經令人有合理懷疑此人有意隱藏身份.

引用:
原帖由 百厭超人 於 2017-8-16 10:33 AM 發表

班黃絲無勇氣面對真相咪繼續死撐囉,就算兜口兜面影晒全相,班喪屍都會話喺電腦特技,再唔喺就話嗰個喺中共派嚟嘅復制人!
喪屍的確會係咁

樓主咁努力為犯開脫,不如你問下佢地點解民主一定要和中共對抗?
點解一定要攪人地?你唔攪人地,人地都唔會和你對立

引用:
原帖由 ekbb 於 2017-8-16 11:59 AM 發表
好明顯樓主係唔知CCTV有D乜野種類
好明顯你冇睇清楚#1講乜

引用:
原帖由 bbq323 於 2017-8-16 03:21 PM 發表
樓主咁努力為犯開脫,不如你問下佢地點解民主一定要和中共對抗?
點解一定要攪人地?你唔攪人地,人地都唔會和你對立
明顯你冇睇清楚我講乜,我為犯開脫?

如果強力部門屈佢,可以做到咁仔細, 我真係想像唔到囉~  

太陽眼鏡都找到了,還要死撐

我睇佢報警目的只係為咗立案
口說面對強力部門
但表現卻毫不驚慌
無要求警方保護!
卻圍在一班律師身旁…
行為似被告多過原告很反常!

身有屎不合作係必然的…
看他的策略係利用傳媒霸權
勢力搞傳媒公審炒作擴大事件

但如此低能下作