• 瀏覽: 13,841
  • 回覆: 149
+8
龍門今次好重,揾啲戰友幫幫手搬好喎!

呢個post 完美展示人性 , 有水抽就自己友 , 出左事就盡快割席 , 比個叻樓主

死唔認錯嘅柒頭我見得太多
咁樣搬龍門法嘅真係同柒頭健嘅八字腳一樣,世界罕有

佢果樣似中咗風黎,面容不對稱.容易掩飾佢講大話時表情.

當佢打算在劉霞既貞節牌坊刻上美斯既簽名....就知佢無腦

引用:
原帖由 siutatbo 於 2017-8-15 11:09 PM 發表
龍門今次好重,揾啲戰友幫幫手搬好喎!
樓主不嬲都支持本土派反民主黨,邊有搬龍門

咁勁有豪宅ga?

引用:
原帖由 holo3 於 2017-8-16 12:28 AM 發表
佢果樣似中咗風黎,面容不對稱.容易掩飾佢講大話時表情.
42歲就中風証明平時大魚大肉,唔似一般無公職的窮書生民主鬥士,更加可疑。

引用:
原帖由 ax7ax 於 2017-8-16 12:56 AM 發表
咁勁有豪宅ga?
錦英苑好似在大埔半山區,不過是居屋吧?市值五六百萬?

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2017-8-15 06:05 PM 發表

最匪夷所思嘅就係以最資深大律師嘅李柱銘。以從政、做人練歷及對案件嘅理解嘅資深,居然連一個極普通嘅人都唔信的騙案深信不疑,仲主動牽頭開記招!
李漢奸跟本係餓狗搶屎,見到有機會仲唔立刻唱衰中央咩...........

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-16 12:57 AM 發表

42歲就中風証明平時大魚大肉,唔似一般無公職的窮書生民主鬥士,更加可疑。
收了咁多美國資助,有咩出奇............

引用:
原帖由 wongtin2020 於 2017-8-16 01:02 AM 發表

收了咁多美國資助,有咩出奇............
人民幣似d。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]