• 瀏覽: 13,798
  • 回覆: 149
+8
引用:
原帖由 e5432whm 於 2017-8-15 06:21 PM 發表
借個位鞭一鞭屍先

無論幾硬膠都好, 總有班白痴撐班白痴

除22件民煮7頭已完外, 已證實另有3件白痴通過白痴驗證
涉嫌誤導警務人員 林子健大角咀被捕(無線新聞已證實林被捕)

http://hk.o ...
果日見曾智華,曾智豪等香港電台之友在viutv 介詔廣洲酒店茶樓,邊個話港台反中亂港,不知幾愛國愛糖。

嗱,嗱,嗱。
早兩日先講肥豬衰左斑友實話佢係臥底。
好昜中好昜買餐餸。
hahahaaaaaa

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2017-8-15 06:05 PM 發表

李柱銘可能係中共在港強力部門最高領導人。
有一個人臥底左50年都冇畀人發現,
但竟然畀你發現左

引用:
原帖由 chargeurs 於 2017-8-15 06:10 PM 發表
無人信呢單野
IQ低過90的人才會信肥豬的話

同泛民稱兄道弟?
庭都未過,差人都未落Charge,
一野反轉豬肚就話你係屎!

引用:
原帖由 kcsam 於 2017-8-15 08:34 PM 發表

IQ低過90的人才會信肥豬的話
剛才個小巴佬自言自語話條林白痴呃晒香港人,我心諗呃到你條白痴咋唔代表呃到香港人,仲有好心白痴就唔好揸小巴害人啦

引用:
原帖由 davis238 於 2017-8-15 08:13 PM 發表
嗱,嗱,嗱。
早兩日先講肥豬衰左斑友實話佢係臥底。
好昜中好昜買餐餸。
hahahaaaaaa
班白痴仲有第二招咩?

轉軚好快喎,咁快屈佢係共產黨

條友不是智障就是鬼

quote]原帖由 深夜港灣 於 2017-8-15 05:44 PM 發表
2016 年,某月某日某地。 行動不便的林子健,拄著拐杖來到與我們碰面的地點。 「唔好意思,遲...

林子建習慣西瓜靠大邊,  ... [/quote]

鬼呀!又有鬼呀!柒到應一應就有人變鬼!

班黃絲泛民永遠唔會輸,之前就大陸越境執法,衰咗就唱條肥豬係大陸派入泛民做鬼。班黃絲永世失敗者

我估祖國喺香港安插嘅最強力部門就係白鴿, 真係估唔到, 不過俾你估到仲係阿爺咩