• 瀏覽: 13,839
  • 回覆: 149
+8
引用:
原帖由 ala2005 於 2017-8-17 11:37 AM 發表
原來佢住嗰間係豪宅?
佢老婆係范冰冰添
唔信問下郭文貴  ?   

咁快就要抹紅佢呀?

可能係阿爺的鬼

引用:
原帖由 深夜港灣 於 2017-8-15 05:44 PM 發表
2016 年,某月某日某地。 行動不便的林子健,拄著拐杖來到與我們碰面的地點。 「唔好意思,遲...

林子建習慣西瓜靠大邊,  ...
劉慧卿:林是世紀大儍仔

佔中以來暴力政治肆虐,全賴警隊盡忠職守,保障香港穩定,保護市民安全。警方這次神速破案、擊破反對派編造和散佈的恐慌性言論,凸顯警隊嚴正執法的專業水準,香港市民向警隊表達謝意。而李柱銘、何俊仁、林卓廷、楊岳橋4名法律專業人士知法毀法,教唆和串謀違法,更應罪加一等,懇請警方立案調查李柱銘、何俊仁、林卓廷、楊岳橋!!!

民主黨林卓廷以虛假資料誤導警務人員、浪費警力、製造公眾恐慌老屈警方、危言聳聽、要即刻問責辭去立法會職務!民主黨林卓廷吾L好晒9納稅人個個月出十9幾萬糧俾李條儍仔!!公民黨民主黨李柱銘和何俊仁和立法會班犯民也要向社會作出完整交代!!!   

民主黨無人材,豬咁蠢就一定架啦

7咪認左佢囉
次次7完就扣紅帽轉移視線
放心啦民主黨,選民係善忘的,下次都係投票比你地

引用:
原帖由 e5432whm 於 2017-8-15 06:21 PM 發表
借個位鞭一鞭屍先

無論幾硬膠都好, 總有班白痴撐班白痴

除22件民煮7頭已完外, 已證實另有3件白痴通過白痴驗證
涉嫌誤導警務人員 林子健大角咀被捕(無線新聞已證實林被捕)

http://hk.o ...
師兄唔使客氣,對付僵屍係要大大力鞭

靠黎智英黑金囉,靠咩?
仲洗問既

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-17 01:33 AM 發表

呢d野細路仔唔明咁多,唔好問,信就信。
你要人信都要有理由呀!你估你係邪教咩........

反正做錯的,犯法的就永遠是鬼,是臥底。
泛民的誠信,ㄧ早已經破產啦。

引用:
原帖由 深夜港灣 於 2017-8-15 05:44 PM 發表
2016 年,某月某日某地。 行動不便的林子健,拄著拐杖來到與我們碰面的地點。 「唔好意思,遲...

林子建習慣西瓜靠大邊,  ...
嘩,你一句話佢西瓜靠大邊,就認定姓林嘅人格,睇嚟你對佢都好認識真兄弟嚟嘅

引用:
原帖由 gandj 於 2017-8-17 11:39 AM 發表

林子健係咪鬼就唔知,不過果班信佢個古仔幫佢開記招果幾個係白痴就肯定
今次民主黨累街坊,令人誤以為泛民鍾意作野,公關災難

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-8-19 10:01 PM 發表

今次民主黨累街坊,令人誤以為泛民鍾意作野,公關災難
根本犯民黃絲愛創作,睇下魚旦麗講野就知

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]