• 瀏覽: 8,334
  • 回覆: 96
+12
警方凌晨兩時許將林子健由旺角警署押送返馬鞍山寓所調查。警方表示,翻看閉路電視片段後,發現林子健報稱的被擄經過跟調查有出入,亦相信他坐交通工具安全離開事發地區,稍後會有法醫再檢查他的傷勢。

西九龍總區刑事總部警司鄭麗琪表示:「正如這位事主所講好多案發地址、他行過的地方,暫時資料顯示,沒他所講被人推上車的案件發生。當然這是會繼續調查,至少現時為止並沒他所講的事件,而其行蹤並非他跟我們所講的行蹤,我們相信他給我們的資料是虛假。我們初步相信他自己上車走。現時並無證據顯示,在香港鬧市有這麼嚴重事件發生,而虛稱被非法禁錮是很嚴重罪行,不只浪費警力,亦引起市民不必要恐慌。我對此行為強烈予以譴責。」

仲要死撐?

泛民反中亂港已經到達思覺失調的地步

好心樓主出帖前睇下電視吖如果唔會蠢過林子建架樓主

樓主係咪曲線撐大陸?

引用:
原帖由 DealingNoMore 於 2017-8-15 02:48 AM 發表
香港失去免於恐懼的自由

香港已經無自由,而家赤共維穩部門都可以自由出入香港執法。

新聞來源連結:
http://hkm.appledaily.com/detail ... 04&category=dai ...
又一豬羅

有佢多了歡樂

引用:
原帖由 學民高潮~黃之瘋 於 2017-8-15 04:01 AM 發表
林後廷、老柱銘、何俊淫.........究竟幕後仲有幾多泛畜合謀共犯???
串謀係咪可全部拉晒佢

引用:
原帖由 省委書記3 於 2017-8-15 03:54 AM 發表
樓主應該改名叫Delay No More....
大家每次見到黃絲時叫樓主就可以了!

黃絲真係蠢撚過隻閪

引用:
原帖由 DealingNoMore 於 2017-8-15 02:48 AM 發表
香港失去免於恐懼的自由

香港已經無自由,而家赤共維穩部門都可以自由出入香港執法。

新聞來源連結:
http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=20120841&category_guid=4104&category=daily&issu ...
香港人一早怕了班黃絲,我都唔敢喺fb講黃絲不是

引用:
原帖由 willy222 於 2017-8-15 02:51 AM 發表
依家先出呢啲遲唔遲啲,個大話精都比人拉咗
狗宮話講大話唔犯罪

引用:
原帖由 人之初大大 於 2017-8-15 04:31 AM 發表

串謀係咪可全部拉晒佢
今勻連佢屋企人都要落口供,真一害人精 !

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]