• 瀏覽: 26,960
  • 回覆: 292
  • 追帖: 2
+21
我都支持,咁出類拔箤嘅人去邊到搵

李看更:想成為副主席都得,同我做場大戲先!

夠膽老屈中共嘅人材,成個黨比佢攪啦

香港人支持林子健坐正做民主黨主席添呀

附件

FB_IMG_1502746132573.jpg(42.67 KB)

引用:
原帖由 GREATALEX 於 2017-8-15 02:30 AM 發表
各位黨友: 我是李柱鉻。 我認識子健由港同盟至今。 他是最年輕的民主黨創黨員。 他過去在黨內默默耕耘,對民主運動和黨一直付出,任勞任怨。 子健可以說是跨世代一族,他年青得來,又是資深黨員,了解民主黨歷史進程 ...
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0815_00822_001.html
做咗董健華2.0 (老曚董) !!!

豬扮人                                          

釘書機就在這條李漢奸家中。

引用:
原帖由 green2016 於 2017-8-15 03:28 AM 發表
坐完監先啦 , 哈哈哈 !
接受精神治療啦 !!

我欣賞佢嘅創意,不過佢入錯行。

引用:
原帖由 GREATALEX 於 2017-8-15 02:30 AM 發表
各位黨友: 我是李柱鉻。 我認識子健由港同盟至今。 他是最年輕的民主黨創黨員。 他過去在黨內默默耕耘,對民主運動和黨一直付出,任勞任怨。 子健可以說是跨世代一族,他年青得來,又是資深黨員,了解民主黨歷史進程 ...

有咁儍嘅副主席,以後民主黨被標籤為白痴黨、呃人黨……

呢度講緊嘅係2016年,結果佢選唔到,會唔會林子健對李漢奸一直懷恨在心,趁今次機會同佢攬炒??

兩條精神病患者

笑L死人啦,仆街銘,你自己都要揾律師

有呢d神人做副主席好啊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]