• 瀏覽: 6,454
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
+4
大家覺得狗隨街痾尿,是好平常的,因此都會做一些狗廁所給他們方便。

但大陸人就當子女好似狗一樣,又是叫他們隨地方便,而且不是去狗廁所,而是痾入雨水渠,不經處理就直接流出大海,怪不得大陸人經常墮胎,根本當子女不是人。

另外,原來大陸人不知道香港三、四歲以上的小朋友,已經好aware 男女不可入同一邊廁所。

有d父母驚青,夾硬要子女跟自己入,小朋友死也不肯,大陸人又是不知點解!

笑死我了,我們還是不要點醒這些人了!

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-8-14 09:42 AM 發表
另外,原來大陸人不知道香港三、四歲以上的小朋友,已經好aware 男女不可入同一邊廁所。

有d父母驚青,夾硬要子女跟自己入,小朋友死也不肯,大陸人又是不知點解!

港女仲識屎坑食海鮮。

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-8-14 09:42 AM 發表

你都冇仔生,你識條L咩?

引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-8-14 11:06 AM 發表

你都冇仔生,你識條L咩?
暫時未知有無生過仔,要搵齊d女問先知!

大陸人仍是不明為何港人小朋友不想隨街痾,就算你d大陸媽,大陸外公外婆叫,他們都不肯的。

這就是大陸人同港人的分別。

引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-8-14 11:01 AM 發表

港女仲識屎坑食海鮮。
現在講的是普遍社會現象,不是個別事件。

引用:
原帖由 嫖-俠 於 2017-8-14 11:05 AM 發表

中國人稱自己的兒子為犬兒,你唔知咩?
大陸人子女要隨街痾,其實可考慮使用狗廁所!

見到誰覺得小孩隨街痾是應份的,你就知那條友是大陸仔!

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-8-14 03:09 PM 發表

現在講的是普遍社會現象,不是個別事件。
俾人踢爆咪個別囉,我明既。

引用:
原帖由 haappy78901 於 2017-8-16 09:10 PM 發表

俾人踢爆咪個別囉,我明既。
大陸人真大方喎,大大個B西爆出來大家欣賞!

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-8-16 10:50 PM 發表

大陸人真大方喎,大大個B西爆出來大家欣賞!
呢d咪大陸香港化囉。

引用:
原帖由 haappy78901 於 2017-8-16 11:07 PM 發表

呢d咪大陸香港化囉。
香港有人不自願流左西相出來,人地立即喊哂,柄埋十年八年,有的失了蹤,有的變棄婦。

那麼露西B爸媽幾時出來謝罪?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]