• 瀏覽: 7,910
  • 回覆: 50
近日
印度北方邦一家醫院5日內有64個兒童死亡
原因據稱是醫院缺經費
沒錢買氧氣供應

這真是太過可悲了
國家爛成這樣
莫迪還在對外窮兵黷武

在一個晴朗的早上再度起行
聲稱需要證據,超乎尋常的聲稱需要超乎尋常的證據
對毫無證據的聲言,可信手揚棄
看過新一代中華兒女之勇猛, 堅毅, 和打不死精神, 印軍好快投降

https://www.youtube.com/watch?v=8HN0b47Ukr8

捉D細路做實驗失敗左?

吹到話印度自爆都冇用,人地始終係攞左你地方,你又冇吉士去攞返,都唔明D5毛諗乜

引用:
原帖由 sampeter03 於 2017-8-13 20:33 發表
吹到話印度自爆都冇用,人地始終係攞左你地方,你又冇吉士去攞返,都唔明D5毛諗乜
白象爛成咁
任何入侵鄰國的行動都只會是臨時性的
那等著他自爆就成
何用動武

真係唔明D人這麼喜歡叫人五毛 自己又用D英文字母做名 喜歡做外國犬就走啦 廢物

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-8-13 08:37 PM 發表

白象爛成咁
那等著他自爆就成
何用動武
你國家攞唔返既野比你喺度攞返,真叻叻

引用:
原帖由 sampeter03 於 2017-8-13 08:42 PM 發表

1962年,你·國家都同你一樣咁·蠢,以為中國好好蝦。

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2017-8-13 09:42 PM 發表

1962年,你·國家都同你一樣咁·蠢,以為中國好好蝦。
咁即係點,已經攞返左?攞到就唔洗係度炮咀啦,
不過咁,炮咀,你贏晒

莫迪打的是通過戰爭減少印度過剩人口的主意

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-8-13 06:46 PM 發表
近日
印度北方邦一家醫院5日內有64個兒童死亡
原因據稱是醫院缺經費
沒錢買氧氣供應

這真是太過可悲了
國家爛成這樣
莫迪還在對外窮兵黷武
內政搞唔掂,出口轉內銷

引用:
原帖由 sampeter03 於 2017-8-13 08:42 PM 發表

差仔,死番去你嘅印度啦,我哋中國幾時打你印度都唔輪到你指指點點😠

引用:
原帖由 sampeter03 於 2017-8-13 10:04 PM 發表

咁即係點,已經攞返左?攞到就唔洗係度炮咀啦,
不過咁,炮咀,你贏晒
學咩人寫中文呀差仔,打唔打你印度嘅主動權起我哋手裡,幾時打你我哋話事,吹咩!

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-8-13 08:37 PM 發表

白象爛成咁
那等著他自爆就成
何用動武
孫子所云 上兵伐謀 其次伐交 再次伐兵 其下攻城

用兵打仗,上策是及早察明敵之政治和作戰動向,從智謀上戰勝敵人,即在計謀上勝敵一籌,用計謀使敵人屈服﹔其次是從外交上壓服敵人,即聯合自己的盟友,拆散敵國的同盟,使敵人處於孤立無援的困境﹔再次便是攻打敵人的軍隊,以武力戰勝敵人﹔而下策是攻奪敵人的城堡,這是作戰中不得已而為之的最下等策略

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]