• 瀏覽: 18,176
  • 回覆: 248
+9
民主黨成員林子健聲稱,日前在旺角被兩名操普通話男子迷暈擄走並施以酷刑,但事後卻無即時報警或到醫院求診,令事件疑點重重。林子健今早(13日)在Facebook上解畫,否認自己改口供,亦有詳細講述到旺角時的經過,甚至指自己感到「好大壓力」,稱:「我會收聲㗎喇......

老婆———世上最好卸責藉口。

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170813/bkn-20170813134029918-0813_00822_001.html

冇啦啦 搬左個老婆出黎 遲到會唔會話 耶穌顯靈叫我去食飯先

老豬同AV繼續寫劇本.

太太只關心沙發乾唔乾淨,唔關心你大脾d釘,好明顯你玩開呢味

下次吹大d 話美c幫你洗衫啦

係咪玩完SM怕比老婆發現,所以作故仔  

越來越有趣味

半夜三更返來,成大脾都系釘,老婆唔叫你去醫院,返而叫你洗衫,
笑左,肥仔咁既老婆離婚啦。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2017-8-13 02:36 PM 發表
⋯正千方百計想阻礙件事 真成數非常之高!
強力的同胞

=佢老婆

唔想認無腦
拉埋太太落水
無腦?都係老婆嘅錯
而我,我相信信老婆先發達

引用:
原帖由 ichthys2 於 2017-8-13 02:32 PM 發表
民主黨成員林子健聲稱,日前在旺角被兩名操普通話男子迷暈擄走並施以酷刑,但事後卻無即時報警或到醫院求診,令事件疑點重重。林子健今早(13日)在Facebook上解畫,否認自己改口供,亦有詳細講述到旺角時的經過,甚至 ...
林子健否認改口供 被擄後回家聽太太話洗衫

柒咪柒囉,又要賴落個老婆度...隻豬西正仆街含家鏟!

劇本太長,記性唔好。

半夜三更返來,成大脾都系釘,老婆唔叫你去醫院,返而叫你洗衫,
笑左  x 2

引用:
原帖由 匯豐銀行 於 2017-8-13 02:37 PM 發表
笑左,肥仔咁既老婆離婚啦。
佢老婆從來都無見過佢肉體
點知佢係釘仔戶?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]