• 瀏覽: 83,952
  • 回覆: 17
  • 追帖: 6
+22
全都是戲子,包括銅鑼灣書店
試問兩次事件,有什麼確實證據?全是指虛烏有的指控!

什麼銅鑼灣、油麻地捉人,竟然沒有半個目擊者,可能嗎?
大叫一聲,馬上幾十對眼看著你呢~ 香港多擠迫,大家都不知道嗎?

引用:
原帖由 kk3204 於 2017-8-13 08:21 AM 發表
書店單嘢都可以話假?佩服
從來冇實據既指控,只有心存偏見既人先會覺得真

引用:
原帖由 棧道 於 2017-8-13 11:07 AM 發表
呢2個仆街重要係大律師...九唔燃搭8
訟棍埋沒良心、語無倫次,是常識吧

引用:
原帖由 pamydesign 於 2017-8-15 01:49 AM 發表
某撮人跟車太貼,車毀人亡,點算!?😂😂😂7211705
真相唔知係叫雞冇錢比、定係玩SM怕比老婆知

引用:
原帖由 KHH7711 於 2017-8-15 02:32 AM 發表

冇回鄉證番大陸調查? 我真係唔信喇,不過都有弱智信嘅。
證~~~~ 據~~~~ 呢~~~~   

引用:
原帖由 KHH7711 於 2017-8-15 11:59 PM 發表

冇回鄉證又點番去大陸呀?
有冇人檢控非法出境?
非法出境?! 講多錯多,你不如自己收皮算啦

引用:
原帖由 KHH7711 於 2017-8-16 12:06 AM 發表
冇證件番大陸啵,唔係非法出境係咩
你收皮先啦。
你唔自己收,即係自取其辱
乜有「非法出境」呢條罪咩?!

引用:
原帖由 KHH7711 於 2017-8-16 12:06 AM 發表
你收皮先啦。
你查到未呀?「非法出境」係香港法律邊一條呀?

頭先好言相勸就唔聽,呢家知道自已柒未?!

引用:
你收皮先啦。
半個鐘都唔覆,靜悄悄地自動收皮了?  

引用:
原帖由 KHH7711 於 2017-8-16 01:37 AM 發表
冇呢條罪,唔代表冇違反逗留禁區條例或海事條例啵,叻唔切
不過點解警察對呢啲野都唔上心查嘅呢。

而且明明佢冇回鄉證,中國海關又會唔拘捕佢。 中國出入境條例都講明,冇證明文件 ...
我當然知道,不過點返去只有佢自己知,根本冇得查

「點解警察對呢啲野都唔上心查?」
點查呀?!再一次證明你真係好冇腦~~~  

如果你有線索,記得提供比警方,我完全唔介意佢要收監架

引用:
原帖由 KHH7711 於 2017-8-16 02:16 AM 發表

咁又係,比強力部門捉左真係冇得查。
你真係柒唔夠

引用:
原帖由 KHH7711 於 2017-8-16 02:19 AM 發表
唉,駁唔倒就人身攻擊。 上左陣呢度已經習慣左藍屍辯駁模式。
你結果又loop返去之前 冇證冇據就老屈,仲有乜好講
自己睇返你#603既回答

引用:
原帖由 KHH7711 於 2017-8-16 02:32 AM 發表
冇回鄉證又點番大陸? 即係隨便出境,警方都唔會查?
我老屈在於邊到?
冇回鄉證又點番大陸? 偷渡

即係隨便出境,警方都唔會查? 香港海岸線咁長,點查?!

我老屈在於邊到? 冇證據而作出指控,即係老屈

引用:
原帖由 KHH7711 於 2017-8-16 02:42 AM 發表
噢,即係只要有困難,警方就唔會查,咁我就明白啦。
你可以提出點查~
根本就大海撈針,又唔係乜野大罪,當然唔會浪費資源

引用:
原帖由 KHH7711 於 2017-8-16 02:41 AM 發表
最尾個句就顯示出你都講唔出我老屈左咩。
#615 。。。 老人痴呆?  

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]