• 瀏覽: 83,940
  • 回覆: 634
  • 追帖: 6
+22
引用:
原帖由 tony.hk 於 2017-8-13 09:22 AM 發表
釘書機要用力啪先可以令D釘入晒肉架,
連啪21口釘都唔驚,肉唔痛大脾骨都痛啦,
仲可以去食野瞓覺除非佢本身有玩開sm
原因好簡單啫

引用:
原帖由 dmjudas 於 2017-8-13 09:35 AM 發表
好明顯新一代民主黨嘅老頂嘅智慧好有問題, 求其老作個故仔 老屈 ,侮辱我哋市民嘅智慧。 浪費資源,浪費大家時間, 呢哋黨執咗佢呀
所以熱血蟲泰講得好, 啲市民係白痴架嘛 !

引用:
原帖由 starr 於 2017-8-13 07:46 AM 發表
全都是戲子,包括銅鑼灣書店
試問兩次事件,有什麼確實證據?全是指虛烏有的指控!

什麼銅鑼灣、油麻地捉人,竟然沒有半個目擊者,可能嗎?
大叫一聲,馬上幾十對眼看著你呢∼ 香港多擠迫,大家都不知道嗎?
ching,
聽故唔好駁故,只要信,不要問

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2017-8-13 09:38 AM 發表

下,乜佢原來係老廉前調查員黎?睇佢講野成個爛仔咁,係米比老廉炒左架
連真假都唔識分前調查員

自編自演

若不是太爛劇情, 只要有10% 過程是可信, 班PK 律師今天遊行籌款, 排隊上電視鬼殺咁嘈。

引用:
原帖由 無聊的小市民 於 2017-8-13 09:42 AM 發表

連真假都唔識分前調查員
所以米無得撈

引用:
原帖由 tomhung1016 於 2017-8-13 08:24 AM 發表
緊張到警都唔識報,所以咪話佢on9囉!仲選乜Q野呀?三歲細路都識啦!選?選手指啦!
緊張到格左一日都講錯被捉地點,依家話係信和對開,緊張到西貢搭的士唔係第一時間報警,更加唔係返屋企,原來去左食霄夜先返屋企沖涼洗衫。即係警方都好難睇到CCTV同搵的士司機.

仆街了,呢套犯民版《醉爆伴郎團》沒有下集,我點樣笑落去?

引用:
原帖由 wkc1999 於 2017-8-13 09:07 AM 發表
非官方的人?你老味呢班撚樣自編自導自演當香港人白痴,你唔撚講埋外星人?
外星人條橋已用過,要用黑蕉凸警橋段。

李漢奸同AV仁好明顯轉緊軚

白痴得啖笑

當出現了無厘頭的時候!

引用:
原帖由 Keydunker 於 2017-8-13 07:34 AM 發表
有建制派質疑民主黨林子健在獲釋後為何沒有第一時間報警,反而先回家,再召開記者會才求醫。林子健稱遇襲後太累和太緊張,故先回家和通知黨友,亦要保留傷痕對外展示。支聯會主席、民主黨何俊仁分析說,把球衣送給劉 ...
香港的劇組在中國編出的抗日神作有目共睹,現在又一新作令大家目定口呆!

引用:
原帖由 Keydunker 於 2017-8-13 07:38 AM 發表
泛民集體炒車
佢地篇故仔去整色整水想煽動泛民廢青上街暴動, 都係為補選造勢, 就馬上補選, 等佢地睇吓咩係民意, 自作孽業輸得抵死.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]